Børnetøj

Regntøj uden skadelige fluorstoffer

tirsdag 7. maj 2013

Regntøj

begyndersko Bisgaard // regntøj Pompdelux // koral gummistøvler PomPom // sko Bisgaard // lyserøde gummistøvler Bisgaard // leo gummistøvler Bisgaard // gummistøvler med stjerne by Kier

Når nu foråret og varmen er kommet, vil jeg da lige benytte anledningen til at komme med et regntøjstip ;) Nej, der er faktisk en sammenhæng, for nu hvor det endelig er blevet tid til at smide flyverdragterne, har vi manglet regntøj (eller mest regnbukser) til Vigga til de dugvåde morgener og formiddage i vuggestuen.

I vuggestuen er vi blevet gjort opmærksomme på det problematiske stof fluorstof, som rigtig meget regntøj og overtøj er impregneret med. Det er faktisk ikke noget jeg har været opmærksom på tidligere, men hvis man vil vide mere om, hvorfor der er god fornuft i så vidt muligt at undgå fluorstofferne, kan man læse mere om det her.

Desværre kan det være svært at finde regntøj som ikke indeholder fluorstoffer, så jeg blev rigtig begejstret da jeg stødte på Pompdelux´ fine sæt, som er Øko-Tek mærket og fri for flourstofferne. At designet så tilmed et super fint, med masser af stjerner og rigtig gode detaljer, er jo bare en ekstra bonus. Hvis man vil gå all in med stjernerne, kan man jo toppe op med by Kiers gummistøvler eller søde Bisgaard sko (Vigga har faktisk allerede de grå sko ;).

Viggas sæt kom med posten i dag, så nu er hun beredt til når regnen skulle sætte ind i morgen. Nu mangler vi bare termotøj. Nogle gode bud på et fint sæt??

[Dette indlæg indeholder affiliate links]

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply PernilleKathrine onsdag 8. maj 2013 at 10:54

  Tak for regntøjstippet. Har netop været på jagt efter et godt sæt til Eva. God Kr. himmelfartsferie:-)

  • Reply Mette onsdag 8. maj 2013 at 21:55

   Selv tak :) Nu har vi kun lige haft det i brug i dag, men ud fra det er det helt sikkert et sæt jeg gerne vil anbefale. Det er SÅ fint på og der er virkelig mange gode detaljer. Blandt andet foer i jakken og sødt rynk bagpå over lænden, fine lommer, ventilationshuller under ærmerne og diskrete refleksdetaljer.

   Også rigtig god ferie til dig :)

 • Reply Majken onsdag 8. maj 2013 at 11:43

  Luna har også fra Pompdeluxe – det er super fint!

  • Reply Mette onsdag 8. maj 2013 at 21:47

   Ja, det er nemlig super fint, Majken. Jakken er så sød til Vigga, er jeg næsten er lidt ærgerlig over at det “bare” er en regnjakke ;) Carla må også have et sæt næste gang hun skal have nyt regntøj :)

 • Reply POMPdeLUX udsalg : Carlas Café fredag 10. maj 2013 at 23:14

  […] om deres udsalg. (Det var netop i den anledning at jeg var forbi deres webshop og fandt deres Øko-Tex regntøj […]

 • Reply Overtøj uden fluorstoffer fra H&M : Carlas Café torsdag 5. december 2013 at 08:30

  […] I huske at jeg tilbage i foråret skrev et indlæg om regntøj uden fluorstoffer? Siden da har jeg tænkt en del over, om det virkelig at nødvendigt at behandle børnenes overtøj […]

 • Reply Adventure overtøj : Carlas Café torsdag 13. marts 2014 at 10:35

  […] så er tøjet i øvrigt fri for fluorstoffer (lige som regntøjet Vigga havde fra POMPdeLUX sidste […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.