Børnetøj Jul

En fest

mandag 21. november 2011

Det var en meget glad lille pige, der nåede at tage imod pakkeposten inden børnehave fredag morgen. Mini a Ture havde nemlig set, at Carla havde forelsket sig i deres julestrutskørt og har været så søde, at sende hende et brag af en julekjole! Hun var ovenud begejstret og ikke ligefrem enig med mig i, at den var knap så passende at tage på i børnehave. Kompromiset blev, at hun kunne få den med hjem til fødselsdag hos Farmor og Farfar og de billeder som jeg fik tilsendt fredag aften, afslørede både Carla, Far, Farmor og dukke-Ditte i skøn dans (de billeder forbliver dog i “familiealbummet” ;). Og selvom, at jeg for en gang skyld ikke var placeret i sofaen foran Vild med dans (men nød svinemørbrad og lækker salat i ro og mag i dejligt selvskab) er jeg sikker på, at Carla overstrålede både smukke Victoria og Silas´ seje ski-chik ;)

I går, da jeg havde læst go´nat-historie for Carla og hun skulle til at sove, lød det stille fra hende: “Jeg ligger lige og kigger på min flotte kjole…” Jeg gør mig nu ikke længere nogen forventninger om, at valget kommer til at falde på H&M-kjolen og leostrømperne juleaften ;)

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply Tine mandag 21. november 2011 at 19:35

  Hun hedder da ikke Victoria men Claudia? Tror altså ikke vi andre kan leve op til sådan en kjole juleaften…

 • Reply Anne mandag 21. november 2011 at 20:10

  Hihi, det er da oplagt hvorfor hun elsker den!!! Den appellerer også til mine danseprinsesse-tendenser.
  Viktoria og Claudia.. åhh ja, det kunne vi da sagtens også!! ;)

  Kh

 • Reply Mette mandag 21. november 2011 at 20:13

  He he, hende Victoria har åbenbart gjort større indtryk på mig ;)
  Vi må gøre et forsøg med kjolerne! Tror dog desværre, at lørdag var sidste gang min kjole fra barnedåben blev luftet i denne omgang…

 • Reply Mette mandag 21. november 2011 at 20:15

  Anne – Den er klart enhver danseprinsesse drøm :)

 • Reply Majken mandag 21. november 2011 at 20:56

  Uhh, ja – masser af strut..det er det de vil ha’ de unge damer :-)

 • Reply Christina mandag 21. november 2011 at 23:05

  Den kjole vil HELT sikkert vække stor begejstring hos den yngste pige i vores hus..

 • Reply Mette tirsdag 22. november 2011 at 08:59

  Majken – Ja, det er nemlig liige præcis hvad de unge damer vil ha :)

  Christina – Det kan jeg sagtens forestille mig ;) Jeg har ladet den hænge fremme til pynt og glæde (lidt endnu), men det koster daglige diskussioner om, at man kan have den på i børnehave ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.