Børnetøj Graviditet & baby Små sko

De første sko

torsdag 10. januar 2013

Jeg har shoppet udsalg til Vigga. Blandt andet hendes første par rigtige sko. Hun går ikke selv endnu, men hun arbejder ihærdigt på sagen og så er det jo meget godt at have et par sko stående klar til når det sker :) Og når det nu er udsalg kan det vel godt betale sig at være lidt forud :) Jeg synes at Bisgaard modellen med stjernen er så fin. Carla har haft et tilsvarende par i koral for et par år siden og sådan noget synes jeg jo er lidt hyggeligt :)

Jeg har også været forbi Viable efter et par favoritter. Endnu et par af yndlingsbukserne fra Gro + bodier fra Bobo Choses og Soft Gallery med den lille uimodståelige pingvin. Elsker de tordengrå, rosa, nude, gule og sennepsgule farver sammen.

Måske kan du også lide disse

21 kommentarer

 • Reply [Spitzenklasse] torsdag 10. januar 2013 at 22:06

  Jeg har netop gjort det samme – anskaffet det første par sko på udsalg, selvom drengen endnu ikke går selv. I hvert fald ikke uden af holde fast. Jeg er dog lidt bange for, om hans små fødder vokser ud af dem inden han rigtigt får brug for dem…

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 00:36

   Jeg har købt dem med et par ekstra mm vokselænge og satser på, at hun ikke når at vokse ud af dem alt for hurtigt. Tænker også at det snart vil være rart at hun har sko på når vi skal ud, så hun har mulighed for at komme ned at “gå” og stå :)

 • Reply Annchen torsdag 10. januar 2013 at 22:07

  Lækre sager – de sko ser gode ud..;) F er lige ved at turde slippe os når hun år rundt, så nu skal der findes babystøvler… Lidt af et projekt efter udsalg er begyndt;)
  Jeg fik også shoppet hos viable – også endnu et par af velourbukserne..;) De er så lækre.. Og passer så fint med Soft Gallery body’en som er én af favoritterne herhjemme..;)

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 00:42

   Hvornår er det nu Frida er fra? Viggas sko var vist lidt af et impulskøb, så det var ikke så stort et projekt ;) Men by Kier holder vist online “lagerslag” i morgen. Måske du skulle kigge forbi der?
   Ja, velourbukserne er virkelig bare så lækre. Storfavorit til Vigga ;)

  • Reply Annchen mandag 14. januar 2013 at 12:01

   Frida er fra oktober ’11.. Vi fandt nogle billige (halvgrimme) prewalker støvler nede i byen.. Mest fordi hun jo lige var nødt til at prøve størrelsen;)
   Hun tog de første soloskridt i går..Jubii.. Så det passede fint med skokøb..;)

 • Reply Østfronten fredag 11. januar 2013 at 10:12

  De første sko… dem har vi også købt til Bean til når hun engang i løbet af foråret/sommeren kommer op og stavrer omkring. Længe leve udsalg. Vi hoppede på Søstjernens udsalg og endte med en Angulus-model. Men fine er de med den lille stjerne.

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 00:55

   Der er altså lidt noget særligt over de første sko, ikke? En ny epoke :) Angulus laver også rigtig mange fine :)

 • Reply Ditte Buus fredag 11. januar 2013 at 10:56

  Hvor har du købt skoene henne?

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 00:43

   De er købt i Hønsefødder i Aalborg :)

 • Reply Line fredag 11. januar 2013 at 11:34

  Så fine sager! Nu har jeg længe luret på FUB bukserne og nu måtte det være. Kunne ikke helt bestemme mig for størrelsen, så både str. 12 og 18 måneder er hermed klikket hjem. Så glæder jeg mig til at iføre lillepigen disse bløde og aldeles bedårende benklæder. Og mon ikke, hun kan nå at få glæde af begge par ;).

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 00:50

   Jo, mon ikke ;) Jeg er i hvert fald glad for at have et par liggende klar i en større størrelse. Jeg tror slet ikke at vi ville kunne undvære dem, når Vigga vokser ud af dem :)

 • Reply Marina / cand.mor fredag 11. januar 2013 at 13:51

  Har simpelthen også sådan en trang til at købe små bitte sko, men vi er kun ved bakkestadiet, så der er lidt vej, til D kan gå selv…

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 00:53

   Ja, man kan vist også godt være FOR tidligt ude med sko til dem. Nyd kravleriet ;)

 • Reply Anonymous søndag 13. januar 2013 at 15:08

  Måske lidt dumt spørgsmål, men hvordan regner du størrelsen ud på skoene? Min datter er lige på nippet til at gå, men jo ikke helt endnu.. Har du bare lagt et par cm ekstra til? vh marie louise

  • Reply Mette søndag 13. januar 2013 at 20:45

   Aeej, ikke helt et par cm ;) Man anbefaler et voksetillæg på 1 cm, når de er så små og lige er begyndt at gå (1,5 cm. når de bliver større). Jeg har købt skoene i en str. hvor Vigga nu har 13 mm i voksetillæg. Det fik jeg anbefalet i butikken. Jeg regner med at skoene skal i brug i løbet af de næst par måneder, så jeg satser på at de kommer til at passe hende der.
   For en sikkerheds skyld kan det være en god ide, at tage skoene (og barnet ;) med ind i butikken og få målt dem igen når skoene skal i brug, så man er helt sikker på at skoene passer små bløde fødder :)

   Håber at det var svar på dit spørgsmål :)

 • Reply Anonymous mandag 14. januar 2013 at 17:30

  Tak – det vil jeg gøre! :)

 • Reply Julia tirsdag 15. januar 2013 at 21:58

  De første sko er en stor ting. Begge mine unger har elsket deres. Og jeg er blevet lige rørt hver gang. Nej, nej – mere skal der tilsyneladende overhovedet ikke til.

 • Reply Bianca / Little Scandinavian torsdag 17. januar 2013 at 18:17

  Gratulerer, et viktig skritt! Og deilige bilder som vanlig. x

 • Reply Maiken søndag 20. januar 2013 at 21:00

  Åh, nogle lækre sager! Jeg kunne bruge det hele til Agnes. Men jeg har shoppet rigeligt i lidt større størrelser, så jeg har vist ikke merit til mere.

  Troede lige at jeg havde masser fint tøj fra Ingrid lige til at tage i brug, men det må være en total erindringsforskydelse for det var mildest talt ikke min oplevelse da jeg kiggede i kasserne i eftermiddag. Øv, det forstår jeg ikke helt?!

 • Reply Jane lørdag 26. januar 2013 at 16:19

  Fine sager! :-) Og stort at skulle købe de første rigtige sko. Det skal vi også snart.

  Jeg er blevet gjort opmærksom på, at Bisgaard desværre har haft trælse sager med alt for høj krom-værdi i deres børnefodtøj. Blot til almindelig orientering. Som forbrugere – ikke mindst på vegne af vores unger – må vi jo dele god og dårlig information. Jeg vil dog understrege, at det vist drejer sig om en specifik sandal…
  Se evt. mere om det her http://ing.dk/artikel/122075-allergifremkaldende-krom-fundet-i-danske-sko

 • Reply Regntøj uden skadelige flourstoffer : Carlas Café onsdag 8. maj 2013 at 10:33

  […] man jo toppe op med by Kiers gummistøvler eller søde Bisgaard sko (Vigga har faktisk allerede de grå sko […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.