Børnetøj

POMPdeLUX udsalg

fredag 10. maj 2013

IMG_7462IMG_7469IMG_7449

POMPdeLUX har inviteret mig til et Åbent hus arrangement og bedt mig fortælle om deres udsalg. (Og det var faktisk i den forbindelse, at jeg var forbi deres webshop og fandt deres Øko-Tex regntøj ;)

Vi har ikke haft så meget tøj fra POMPdeLUX tidligere, men efter at have kigget kollektionen igennem på webshoppen, var jeg forberedt på at blive fristet til Åbent hus arrangementet. Men jeg var ærligt talt ikke forberedt på at blive SÅ fristet! Der var rigtig mange fine styles, og jeg var ikke mindst begejstret over udvalget til drengene. Mine favoritter til drengene var de ualmindelig lækre, tykke og bløde sweat styles, denimskjorten, de sennepsfarvede shorts (som også fåes i en skøn rød) og den søde solhat med mælkedrengestrib.

Pompdelux_dreng

T-shirt // solhat // denimskjorte //sweatshirt // jeans // shorts // sweatpants // strømper

 

Til pigerne faldt jeg også for de mere enkle styles; småblomstrede sommerkjoler og toppe, basics T-shirts, sweatpants’ene med guldpallietter og glimmer, cardigans (som er rigtig lækre og bløde, med et højt indhold af bambus), leggins og strømpebukser med glimmer (som også er dejlig bløde inden i :) og ikke mindst det suuper fine badetøj.

Pompdelux_pige

kjole // T-shirt // top // glimmerleggins // badedragt // cardigan // sweatpants

POMPdeLUX holder udsalg ude hos deres konsulenter i perioden 10. maj. – 26. maj og I kan finde en konsulent og de enkelte konsulenters åbningstider under udsalget lige her. Priserne er i forvejen rigtig gode, så under udsalget er der virkelig mulighed for at få suppleret op i sommergarderoberne til få penge (der er fri fragt på ordre over 700kr.). Tøjet fåes i størrelserne 80-98 (baby) og 104-152.

[Dette indlæg er sponsoreret af POMPdeLUX]

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Birgitte Schack Thomsen lørdag 11. maj 2013 at 12:16

  Du forstår da også lige at sælge varen Mette :-) Jeg skal vist ind og kigge efter kjolesættet med leggings og cardigan.

  • Reply Mette lørdag 11. maj 2013 at 17:12

   Haha, jeg ved lige hvad du vil ha, Birgitte ;) Jeg kan heller ikke selv få det sæt ud af hovedet. Desværre går kjolen kun op til str. 98, men jeg tror alligvel at jeg bliver nødt til at prøve den til Carla :)

 • Reply Stine - Hvad for en barsel tirsdag 14. maj 2013 at 21:38

  Uh, det der er lidt for godt valgt. Kunne smide alle tøsetingene i kurven med det samme. Må vist lige lure lidt nærmere på PDL, nu hvor matriklens terrorist med skræmmende hast nærmer sig str. 80 (i en alder af knap 7 måneder, hvad sker der lige for det…)

  Har en klar fornemmelse af, at mærket kunne gå hen og blive en fremtidig favorit. Af den slags, hvor jeg nok ender med at blive frustrerende misundelig på barnets garderobe. Tsk tsk. ;-)

 • Reply Stine - Hvad for en barsel tirsdag 14. maj 2013 at 21:53

  Det er i øvrigt et superlækkert layout, du har fået dig! Tommelfinger op for det. Overskueligt og læsevenligt. Tak for det.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.