Bag Carlas Cafe

Velkommen til Carlas Cafe. Jeg hedder Mette og er mor til krea- og sportspigerne Carla og Vigga.

Jeg har blogget siden 2009 og bloggen er opkaldt efter Carla, som var halvandet år gammel da jeg udgav mit første blogindlæg.

Jeg blogger fordi at jeg holder af at dele og inspirere. Jeg betragter bloggen som en fusion mellem et online magasin, en personlig dagbog og en oversized mødregruppe. Navnet Carlas Cafe skal afspejle det liv og rum vi som forældre etablerer omkring vores børn. Således omhandler min blog de ting som min familie og jeg interesserer os for og glæder os over. Fra mad vi laver, haveliv, rejser og oplevelser ud i det blå, til kreative projekter i både voksen- og børnehøjde.

Jeg er har en stor forkærlighed for godt og tidsløst design. Jeg er æstetiker og ser glæden og skønheden i det simple og jeg værner om det nære og de små glæder. Jeg er optaget af bæredygtighed og tror meget på bevidst forbrug. Det håber at kunne bidrage til at skabe mere fokus omkring med min blog.

Jeg håber, at du vil finde inspiration her på bloggen.

Du er altid velkommen til at lægge en hilsen eller kontakte mig på mette@carlascafe.dk.