Børnetøj

Efterårsfavoritter

mandag 26. august 2013

Efterårsshopping

sneakers Zara // halstørklæde FUB // cardigan Norlie // jakke Zara // nederdel Zara // strik Bobo Choces // sæt Cos // kjole Cos // nederdel Cos // cashmere cardigan Cos // nederdel Zara // sweatkjole Bobo Choses // støvler Angulus // kjole Mads Nøregaard // sneakers Zara

Selvom vejret stadig er sommerligt og skønt, synes jeg at man begynder at kunne fornemme efteråret forude. Og jeg er blevet ramt at shoppekriller. Har ikke helt givet efter for trangen endnu, men kun samlet mine efterårsfavoritter til Carla i en “lille” collage. Mørk blå, grå, striber, rosa og støvet koral, samt kjoler, nederdele og bløde cardigans synes at være et gennemgående tema. Flere af tingene (ja okay, det hele uden undtagelser ;) gad jeg godt selv at trave gennem knitrende blade og frisk efterårsvind i :) Jeg har dog efterhånden erfaret, at jeg gør klogt i også at tage Carla med i beslutningerne, hvis jeg vil sikre mig, at tøjet rent faktisk kommer i brug. De tre nederdele har hun allerede godkendt ;)

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide disse

15 kommentarer

 • Reply Mette mandag 26. august 2013 at 12:31

  Vildt smukke ting!

  • Reply Mette mandag 26. august 2013 at 13:41

   Helt enig ;)

 • Reply Anita mandag 26. august 2013 at 13:38

  Lækre sager – der er mange ting jeg kunne falde for til min lille Karla, men krudtuglen nægter pt at gå i hverken kjoler eller nederdele… Suk.

  • Reply Mette mandag 26. august 2013 at 13:42

   Det er sjovt med de små piger. Her er det lige omvendt; min Carla går ikke i bukser ; )

 • Reply Sophie mandag 26. august 2013 at 13:45

  Uh lækkre sager :-)

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo mandag 26. august 2013 at 20:31

  Så fine ting. Jeg har også flere af dem i tankerne til V :) Kjolen i midten er allerede købt, og den er SÅ fin på :)

  • Reply Mette mandag 26. august 2013 at 20:54

   Er det rigtig?! Det kan være at man skulle se at få gjort noget ved det så ;) Jeg endte faktisk med at bestille nederdelene fra Zara i dag, da jeg opdagede at den ene var ved at være udsolgt i mange af størrelserne ;)

 • Reply Cecilie tirsdag 27. august 2013 at 11:14

  Det hele er så fint, og meget af det har jeg selv luret på til min datter.
  Men min datter har også helt klare holdninger, hvis hun får tøj på hun ikke bryder sig om, så skifter hun det simpelthen efter en time (eller får hysterisk anfald).

  Kender du til zaras sko, hvordan er de i størrelserne? Og er de ok kvalitet, til prisen altså…

  • Reply Mette tirsdag 27. august 2013 at 21:39

   Nej, jeg har faktisk ikke rigtig nogen erfarringer med Zaras sko. Men kvaliteten er jo næppe lige så god som de danske børneskotøjsmærkers, men prisen er jo også en anden. Men overgangsskoene synes jeg ofte kun er i brug i en ganske kort periode, før det er tid til vinterstøvlerne, så her er det måske okay, med billigere alternativer. Jeg vil dog altid sikre mig, at skoene er ægte læder, hvilket mange af Zara´s sko og støvler ikke er. Desuden tror jeg kun, at jeg ville købe børnesko fra Zara, hvis jeg havde mulighed for at prøve dem på, så jeg var helt sikker på, at pasformen var i orden.
   Men jeg synes nu stadig, at de to par i collagen ser ret fine ud ;)

 • Reply Eva onsdag 28. august 2013 at 12:09

  Sikke fine og lækre ting!
  Har du erfaring med børnejakker fra Zara? Overvejer nemlig en til min lille datter, men har ikke erfaringer med kvaliteten af dem

  • Reply Mette onsdag 28. august 2013 at 12:22

   Jeg synes generelt at kvaliteten på Zaras tøj er meget svingende. Så jeg foretrækker om muligt at købe det i deres butikker, frem for online. Som vinterovertøj til institution og udendørs leg, tror jeg ikke at det er det bedste, men som sommer og overgangsovertøj kan det jo være ganske fint :)

 • Reply Camilla onsdag 28. august 2013 at 21:32

  Sikke fine ting!

  Men hey, jeg lurer lidt på hvordan du laver sådan en collage, med link og det hele?

  • Reply Mette onsdag 28. august 2013 at 22:29

   Linksene er ikke en del af collagen. Det er bare tekstlinks under billedet :)

 • Reply Nederdele fra Zara : Carlas Café torsdag 29. august 2013 at 22:56

  […] må lige viser jer billeder af de to nederdele fra Zara fra min collage her.  Da jeg opdagede, at den mønstrede allerede var udsolgt i flere størrelser, måtte jeg jo […]

 • Reply Regitze onsdag 18. september 2013 at 20:53

  Må jeg spørge hvordan du laver disse collager? :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.