Rejser sommer Sommerferie Ud i det blå

Sommerferie

torsdag 3. juli 2014

ferie

Her kommer lige et par Instaglimt fra vores ferie for 2 uger siden (føles allerede som alt for lang tid siden ;).

Vi var afsted sammen med min familie. Mine forældre havde inviteret os til Spanien, hvor de havde lejet en fantastisk villa, med en stor terrasse med pool og havudsigt, og vi har stornydt det allesammen!

Min far er lidt af en rejsehaj til at finde gode steder og huse, så da der var billige flyrejser til Alicante blev der hurtigt koordineret kalendere og bestilt fly, og så var det bare om at finde et lækkert sted at bo. Der er masser af feriehuse at vælge imellem, hvis man søger hos udlejningsbureauerne. Vi boede godt her. Vi har ofte rejst på den måde og nyder at kunne være os selv og at have mulighed for selv at lave mad af de gode lokale råvarer :) Jeg kan klart anbefale at bo på den måde og man får tilmed ofte meget mere for pengene, især hvis man rejser flere sammen.

Pigerne har stornydt poolen og der gik ret meget badeferie i den (skiftevis pool og strand ;). Der var ikke nogen børnepool, men det fungerede super, at der var en trappe ned i den ene ende af poolen, hvor de to små kunne lege og kaste sig ud i vandet fra i deres baderinge. Carla tog den fra kanten med bomber, baglæns spring og splitspring!

Rigtig god ferie til alle jer der har taget hul på en hel frisk en af slagsen. Vi har heldigvis stadig nogle uger til gode om en uges tid :)

 

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

  • Reply Sommerferie i DK : Carlas Café fredag 25. juli 2014 at 23:59

    […] har i øvrigt tilføjet link til vores ferievilla i Moraira. Fik det helt skidt over ikke at dele :) Jeg har stadig nogle billeder som jeg gerne vil dele […]

  • Reply Godt nytår : Carlas Café tirsdag 30. december 2014 at 23:31

    […] juni holdt vi sommerferie i Spanien (igen sammen med min familie), og kusinetrekløveret havde en fest af en badeferie. I juli holdt […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.