sommer Ud i det blå

Sommerferie i DK

fredag 25. juli 2014

DSC_6432 DSC_6518

Der er ikke meget tid tilovers til bloggen for tiden. Vi har travlt med at holde ferie, samtidig med at jeg også har shoppen at passe. Vi holder ferie i DK, og det skal man bestemt ikke kimse af med det her fantstiske sommervejr! Først på ugen stak vi af på et par dages camping i Midtjylland og i dag smuttede vi til Vestkysten. Vandet var så lækkert (og ja, jeg var under! :), men det vrimlede med nærgående mariehøns og til sidst blev det for meget. Så vi pakkede sammen og gjorde holdt for is hos Ryå mejeri på vejen hjem. Hoppede i badebassinet hjemme i haven – og inviterede Mormor og Morfar til fredagspizza på terrassen + popcorn og marsmellows over bål i haven.

God weekend!

Måske kan du også lide disse

1 kommentar

  • Reply Christina lørdag 26. juli 2014 at 14:49

    Det ser dejligt ud. Og det er vist årets badedragt den der. Vi har den også og jeg synes jeg har set mange billeder af den

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.