Krea med børn Ud i det blå

Mini skateboards og ramper

torsdag 9. juli 2020

Carla har lavet et super cool kreaprojekt. Små hjemmebyggede mini skateboards og ramper. Hun har fået ideen og lavet alt helt selv (- og jeg er som altid kæmpe begejstret :). Hun havde fundet et stykke af et gammelt, smadret skateboard, som hun har trukket griptapen af og brugt til mini-skateboardsene.

Hjulene og lejrerne har hun formået at konstruere af sugerør, træpinden fra vatpinde, limpistol og små perler, så hjulene kan kører rundt. Det synes jeg er ganske imponerende. Hun har lavet en mindre produktion af skateboardsene og har også lavet til Vigga og til sine gode veninder, som hun skater sammen med.

Ramperne har hun bygget af papkasser og bølgepap. Den lille rampe med trappetrin har fået en slide af et sugerør.

Skatergirls og Girl Power

Jeg synes at det er så fedt, at Carla og Vigga er blevet så vilde med at skate. De er kæmpe fans af Sky Brown – og vi elsker hendes mantra om, at piger kan gøre præcis det samme som drenge, at man skal gøre det man elsker, gå efter sine drømme og at sport skal være sjovt!

Pigerne er gået dedikeret ind i at blive gode til at skate – og de har modet, balancen og vedholdenheden fra gymnastikken til det. De er blevet ganske habile på ramperne og Carla har har øvet, øvet og øvet sig i at lave ollie, så den sidder efterånden også ret godt.

Vi har fået besøgt en del forskellige skateparks de seneste måneder og har gerne skateboards + beskyttelseudstyr med i bilen når vi er på tur. Det er super hyggeligt og vi er alle fire blevet ret begejstret for de lækre betonskateparks. Man kan finde skateparks i Danmark her.

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.