Jul Nytår Ud i det blå

Godt nytår!

tirsdag 30. december 2014

DSC_8221 DSC_8214 DSC_8219  DSC_8291

Ovenpå en stille og offline jul, vil jeg lige kigge ind og sige godt nytår. Jeg håber at I har haft nogle dejlige juledage. Vi har holdt jul med familien og haft nogle stille dage her mellem jul og nytår. Det har været tiltrængt og det har været rart. For et par dage siden nåede sneen til min store glæde endelig til Nordjylland. I dag fylde termokanderne med varm kakao, fandt kælken frem og gik en tur i det fantastiske solskinsvejr. Carla var ivrig efter at trække Vigga på kælken, det var en fornøjelse og gav mig hænderne fri til at hænge lidt ud med kameraet. Sneen og solen gav os instant skiferiekriller, så nu er vi begyndt at lede efter huller i kalenderne. Åh, jeg gad så godt :) Jeg beholdt skiundertøj og fleece på da vi kom hjem, bare lige for at få den sidste skiferiestemning med ;)

Sidst på eftermiddagen smuttede jeg ind til byen og fandt last minute nytårskjoler i H&M til Carla og Vigga. For første gang skal vi holde nytår hjemme bare os fire og det glæder jeg mig til at prøve. Men jeg kan også godt mærke på Carla, at hun synes at det lyder lidt kedeligt. Så nu er vi gået all in med fine tylkjoler, masser af nytårsgejl og her til aften har vi bagt Gateau Marcel, som jeg tænker skal have et fint drys af kakao og guldglimmer i morgen. Det skal nok blive festligt og jeg ved fra de tidligere år, at det også bliver magisk og med en helt særlig følelse maven for mig at opleve fyrværkeriet sammen med dem. So far er det altid lykkes dem, at holde sig kørende til ud på de små timer nytårsaften, så mon ikke også de gør det i morgen. Det er så hyggeligt :)

Jeg vil gerne sige tak for endnu et hyggeligt år på Carlas Cafe og ikke mindst for jeres opbakning med Lille lykke. 2014 har været et stort, dejligt, vildt og super travlt år for os.

I januar var vi på skiferie i Norge sammen med mine forældre og min søster og hendes famile, og det var så fedt! Efter skiferien vendte jeg næsen mod København og CIFF kids, hvor jeg i, al hemmelighed, købte ind til Lille lykke. Jeg husker stadig hvor vildt det var, da jeg modtog den allerførste kasse med FUB tøj :) Vi havde slet ingen forventninger til hvor meget salg der ville blive, så det var stort da den første bestilling tikkede ind, allerede før vi troede at andre ville kunne finde frem til shoppen.

I juni holdt vi sommerferie i Spanien (igen sammen med min familie), og kusinetrekløveret havde en fest af en badeferie. I juli holdt vi sommerferie herhjemme med Lille lykke på sidelinien og tog på vores første campingferie (den har jeg i øvrigt stadig nogle billeder fra, som jeg gerne vil vise jer :).

I august var det skolestart for Carla og det er gået over al forventning. Hun er faldet så godt til med de nye venner og er allerede godt i gang med at læse og skrive. Og så er hun jo fuldstændig opslugt af sin gymnastik og det er så spændende at følge med i. Hun kan slet ikke lade være med at lave gymnastik. Selv efter 2 timers træning, kommer hun hjem og fortsætter med at lave spring over sofaen, står på hænder mm. Vi har efterhånden accepteret, at vores stue er ved at blive omdannet til en gymnastiksal. Her til jul var hendes højeste ønsker en bom og en barre, så nu hænger der en barre i døråbningen til væreslet og den bliver brugt flittigt. Og ja, det eneste Vigga ønskede sig til jul var en gymnastikdragt, og hun har nærmest ikke haft den af siden, så det kunne godt se ud til at hun følger i storesøsters fodspor :)

Her i efteråret har jeg haft rigtig travlt med Lille lykke. Det er super spændende og jeg elsker det, og jeg har kriller i maven over at skulle arbejde videre med det i det nye år. Men det har også været hårdt på måder som jeg slet ikke havde forestillet mig. Det hele har været nyt og jeg er blevet meget klogere på branchen de sidste 8 mdr.

Den 1. december fejrede jeg 5 års jubilæum med bloggeriet og skrev (ud på de sene nattetimer) lidt om hvad det har ført med sig. Jeg ønskede mig hilsner fra jer og jeg blev så glad for og helt rørt over de søde hilsner jeg fik. Jeg har ikke nået at svare på dem endnu, men jeg lover at tage mig tid til det her i begyndelsen af januar, og jeg glæder mig til det :)

I 2015 tror og håber jeg, at der kommer lidt mere ro på det hele hos os. Lille lykke er kørt godt i gang, Carla trives i skolen og lige om lidt starter Vigga i børnehave, -så er der også styr på det! ;) Jeg glæder mig rigtig meget til det nye år og til at fejre nytår med mine tre i morgen.

Rigtig godt nytår allesammen! Jeg håber at I får en magisk aften. Pas godt på jer selv og hinanden <3

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Lone V. onsdag 31. december 2014 at 13:53

  Også rigtig godt nytår til dig Mette! I denne travle tid har jeg slet ikke fået skrevet til dig og takket for den fine fine 4. adventspakke, jeg vandthos dig. Hold nu op det var en flot præmie, og særligt tæppe hærværket med rundt i julen og er blevet beundret og befamlet! Så fint altså.

  Rigtig god aften til jer!

  • Reply Mette lørdag 3. januar 2015 at 23:58

   Hvor er det dejligt at høre, Lone :) Skønt at I har glæde af tæppet.

   Godt nytår!

 • Reply Signe fredag 2. januar 2015 at 22:37

  Fantastiske billeder Mette, og det lyder som et dejligt år 2014. Vi holdt også nytår bare os fire, og især Folke var ret træt af, at det bare var os. Men dagen efter kom han alligevel og sagde, at det havde været den bedste nytårsaften, så det var rart.

  Godt nytår til jer <3

  • Reply Mette søndag 4. januar 2015 at 00:01

   Tak Signe :) Ja, det har været et dejligt, men også et ret vildt år :) Skønt at I også har nydt 4-somheden og at det også var en god aften for Folke :)

   Godt nytår til jer, og pøj pøj med 2015´s store begivenhed <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.