CIFF KIDS

Et par glimt fra CIFF KIDS, som jeg var så glad for endelig at have mulighed for at deltage i, nu hvor jeg hverken er højgravid eller mor til lillebitte baby. Det har været sådan et par dejlige dage med masser af inspiration, nye mennesker, lækker mad og på børnetøjsfronten – glimmer, leoprint og lækre bærfarver! Der kommer bestemt ikke til at mangle noget på AW2013 :)
Tak for et par skønne dage LisbethHelenaKiraSigne og Michala, samt ikke mindst alle I seje og inspirerende designere og iværksættere bag mine ynglingsbørnetøjsbrands. Det var så hyggeligt endelig at møde jer :)
Comments
11 Responses to “CIFF KIDS”
 1. Michala siger:

  Fine billeder Mette! Og så hyggeligt at møde dig <3

 2. Selv tak søde Mette – dejligt endelig at møde kvinden bag én af mine yndlingsblogs! :)

 3. Maiken siger:

  Det lyder som et par rigtig gode dage og ser meget lovende ud. Ballerinaerne er simpelten så fine. Dem kunne jeg godt bruge til pigerne og Ingrid i særdeleshed. Mon ikke der også er kommet langt flere ønsker på din shoppe-ønskeliste? ;)

  • Mette siger:

   Ja, det var virkelig nogle rigtig gode dage. Dem kan jeg leve længe på :) Ballerinaerne er nemlig bare SÅ fine. Carla har haft et par stykker af den model og fik et par i sort lak (som en del af et prinsesse-kit med glimmer skørt + krone) og hun blev SÅ glad for dem, at hun ville sove med dem på jule nat :) Så jeg blev nødt til at have et billede at glimmervarianterne med hjem til hende, og hun har allerede lagt en bestilling ;)

   Og jo, er kommet hjem med en laang drømme-shoppeliste, men “heldigvis” var det jo efterårskollektioner, så der går lidt tid, før det bliver aktuelt.

  • Maiken siger:

   Hvor sødt at hun ville sove i dem! :)

   Åh, jeg skal vist have en mere medgørlig mand. Jeg var ved at sælge et par fine bisgaard ballerinaer (vistnok som dem Carla har haft) ind til Karsten som julegaveidé til Ingrid, fordi hun manglede og absolut ikke manglede mere legetøj. Men det mente han ikke man kunne give et barn i julegave. Tsk tsk!

   Så jeg er nødt til at købe nogle snart. Er dem fra Sofie Schnoor inde eller udeballerinaer? Altså er der fuld sål under?

 4. Nomodi siger:

  Fine billeder af skønne ting :)

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. [...] klarer sin tredje sæson, mens jeg husker, og forsøger at tilslutte mig, Mads Nørgaards ord fra CIFF KIDS, om at tøj er allersmukkes når det er brugt så meget, at det er lige ved at falde fra hinanden [...]Leave A Comment