Børnetøj

H&M parka kup

torsdag 18. april 2013

DSC_6414DSC_6372 DSC_6507

Jeg må altså lige at tippe jer om den her ret perfekte parka jakke, som jeg fandt til Carla i H&M til 125 kr (sat ned med 50%). Min første tanke var, at ville være en fin børnehave-afløser til hendes jakke fra Cos, men jeg synes ærlig talt at parkaen er mindst lige så fin. Enkel i en tilpas kraftig og blød bomuld og med de helt rigtige detaljer: god længde og længere bagpå end foran, skrå lommer foran, åndehuller under ærmerne, diskrete lapper på albuerne og en lille slids bagpå.

Den ligner til forveksling min egen gamle Parka, som jeg håber klarer sin tredje sæson, mens jeg husker, og forsøger at tilslutte mig, Mads Nørgaards ord fra CIFF KIDS, om at tøj er allersmukkes når det er blevet brugt så meget, at det er lige ved at falde fra hinanden ;)

T-shirten og spænderne har N haft med hjem til Carla fra Milano. Man går vist aldrig fejl med gaver fra Cos herhjemme ;)

 

Måske kan du også lide disse

17 kommentarer

 • Reply Anne torsdag 18. april 2013 at 11:53

  Så også en lækker parka hos zara. Men altså, hvor mange jakker behøver drengen mon?? ;)
  Glæder mig til han får en størrelse hvor jakker er mere relevant!!

  • Reply Mette torsdag 18. april 2013 at 13:20

   Haha, ja det er nok ikke så mange, når man sådan emigrerer til Palermo ;)

 • Reply Øglemor torsdag 18. april 2013 at 12:07

  Åhrja! Sådan en tror jeg NOK, Øglen skal have. Må se, om Provins-H&M også har sådan en :-)

  • Reply Mette torsdag 18. april 2013 at 13:23

   Ja, vi kan godt blive enige om at parkaerne holder, ikke? I har også haft Mini Rodinis til Øglen, ikke? :)
   Håber at du kan få fat i den i Provinsen. Jeg tror desværre, at jeg snuppede den sidste i Carla- og øglestørrelse i vores H&M.

 • Reply Anne Louise torsdag 18. april 2013 at 13:17

  Hej;) vil du oplyse hvilken H&M du har købt jakken i her i Aa: På forhånd tak. Louise

  • Reply Mette torsdag 18. april 2013 at 13:25

   Jeg har købt den i H&M i Bispensgade. Nu ved jeg ikke hvilken størrelse du er ude efter, men umiddelbart syntes jeg at det så ud til, at der var flest tilbage i de større størrelser (som i større end 104/110 ;).

 • Reply Anne Louise torsdag 18. april 2013 at 14:38

  Tak;) skal bruge str. 122/128;))

  • Reply Mette torsdag 18. april 2013 at 23:20

   Så tror jeg, at der burde være en god chance ;)

   • Reply Anne Louise fredag 19. april 2013 at 15:21

    Fik en jakke i str. 128 i Bispensgade, og da jeg gik var der 2 jakker tilbage – en i str 116 og en i str 122 – bare som serviceinfo:)

    • Reply Mette søndag 21. april 2013 at 23:28

     Tak for info. Fin service :)

     • Mette søndag 21. april 2013 at 23:28

      Og godt at du fik fat i en i den størrelse du skulle bruge :)

 • Reply Anne fredag 19. april 2013 at 21:22

  Wauw..! Lige sådan én jeg har ledt efter til Karoline..;) Den har jeg slet ikke set hernede.. Må af sted igen..;)

  • Reply Mette søndag 21. april 2013 at 23:25

   Ja, du må da på udkig ;)

 • Reply Maiken fredag 19. april 2013 at 21:38

  Pæne ting! Hvis ikke jeg lige havde købt en marmar sommerjakke i grå/sand til Ingrid, så kunne denne sagtens være 1. valget. Faktisk får jeg helt lyst til at købe den ud fra børnehave-jakke argumentet, men det går nok ikke. :)

  COS er altid et hit. Gad virkelig godt at der også var en afdeling i Aalborg.

  • Reply Mette søndag 21. april 2013 at 23:27

   Her gik den under børnehaveargumentet. Jeg kunne slet ikke lade den hænge til den pris. Og når man ovenikøbet har kusine og lillesøster der kan arve på sigt, er der jo argumenter nok, ikke ;)

   Ja, vi har ventet længe på Cos i Aalborg. Har hørt at der snart åbner en i Odense, så mon ikke det bliver vores tur næste gang? :)

 • Reply Kirsten lørdag 20. april 2013 at 10:13

  Den er virkelig fin!:-) Jeg er imponeret over, at hun vil bruge den. Min datter på 3,5 ville nægte at hoppe i en jakke, der ikke er lyserød… Kh K

  • Reply Mette søndag 21. april 2013 at 23:24

   Hehe, ja du siger noget ;) Carla skal jo også helst have sin daglige dosis glimmer ;) Men af en aller anden grund accepter hun parkaerne uden videre. Måske fordi at hun har haft dem de sidste to år og at både hendes far og jeg har grønne og blå parkaer. Så er det jo bare sådan, sådan nogle er :)

   I hvert fald accepterede hun den gladeligt og legede skolepige med den på (+ ny kasket og tyggegummi i munden og en godt pakket rygsæk ;) hele eftermiddagen den dag hun fik den.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.