Børnetøj

CIFF KIDS

søndag 3. februar 2013

Et par glimt fra CIFF KIDS, som jeg var så glad for endelig at have mulighed for at deltage i, nu hvor jeg hverken er højgravid eller mor til lillebitte baby. Det har været sådan et par dejlige dage med masser af inspiration, nye mennesker, lækker mad og på børnetøjsfronten – glimmer, leoprint og lækre bærfarver! Der kommer bestemt ikke til at mangle noget på AW2013 :)

Tak for et par skønne dage LisbethHelenaKiraSigne og Michala, samt ikke mindst alle I seje og inspirerende designere og iværksættere bag mine ynglingsbørnetøjsbrands. Det var så hyggeligt endelig at møde jer :)

Måske kan du også lide disse

11 kommentarer

 • Reply Michala mandag 4. februar 2013 at 12:01

  Fine billeder Mette! Og så hyggeligt at møde dig <3

  • Reply Mette mandag 4. februar 2013 at 22:28

   Tak :) Og i lige måde, Michala :)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk mandag 4. februar 2013 at 12:13

  Selv tak søde Mette – dejligt endelig at møde kvinden bag én af mine yndlingsblogs! :)

  • Reply Mette mandag 4. februar 2013 at 22:29

   Åhr, 1000 tak, søde Lisbeth. Det var så hyggeligt at møde dig. Jeg havde virkelig et par dejlige dage og glæder mig allerede til næste gang :)

 • Reply Maiken mandag 4. februar 2013 at 13:30

  Det lyder som et par rigtig gode dage og ser meget lovende ud. Ballerinaerne er simpelten så fine. Dem kunne jeg godt bruge til pigerne og Ingrid i særdeleshed. Mon ikke der også er kommet langt flere ønsker på din shoppe-ønskeliste? ;)

  • Reply Mette mandag 4. februar 2013 at 22:35

   Ja, det var virkelig nogle rigtig gode dage. Dem kan jeg leve længe på :) Ballerinaerne er nemlig bare SÅ fine. Carla har haft et par stykker af den model og fik et par i sort lak (som en del af et prinsesse-kit med glimmer skørt + krone) og hun blev SÅ glad for dem, at hun ville sove med dem på jule nat :) Så jeg blev nødt til at have et billede at glimmervarianterne med hjem til hende, og hun har allerede lagt en bestilling ;)

   Og jo, er kommet hjem med en laang drømme-shoppeliste, men “heldigvis” var det jo efterårskollektioner, så der går lidt tid, før det bliver aktuelt.

  • Reply Maiken fredag 8. februar 2013 at 09:50

   Hvor sødt at hun ville sove i dem! :)

   Åh, jeg skal vist have en mere medgørlig mand. Jeg var ved at sælge et par fine bisgaard ballerinaer (vistnok som dem Carla har haft) ind til Karsten som julegaveidé til Ingrid, fordi hun manglede og absolut ikke manglede mere legetøj. Men det mente han ikke man kunne give et barn i julegave. Tsk tsk!

   Så jeg er nødt til at købe nogle snart. Er dem fra Sofie Schnoor inde eller udeballerinaer? Altså er der fuld sål under?

 • Reply Nomodi mandag 4. februar 2013 at 18:58

  Fine billeder af skønne ting :)

  • Reply Mette mandag 4. februar 2013 at 22:35

   Tak :)

 • Reply Inger Marie onsdag 6. februar 2013 at 14:18

  Gid det var mig :)

 • Reply H&M parka kup : Carlas Café torsdag 18. april 2013 at 09:45

  […] klarer sin tredje sæson, mens jeg husker, og forsøger at tilslutte mig, Mads Nørgaards ord fra CIFF KIDS, om at tøj er allersmukkes når det er brugt så meget, at det er lige ved at falde fra hinanden […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.