Børnetøj Små sko

Lille støvle-lykke

torsdag 26. september 2019

Bare lige en konstatering af at man stadig godt kan få lidt hjertebanken af fine børnesko, – også selvom de efterhånden er oppe i en str. 35 :)

Carla forelskede sig i den her vinterjakke fra Name It allerede i slutningen af sommerferien. Jeg kan godt lide rose gold. Det er ikke det. Meen da vi stod der i butikken, må jeg indrømme at jeg tænkte, om ikke vi lige skulle prøve at vente og se, om der skulle komme andre fine vinterjakker med knap så… markante deltaljer ;) Men det var Carla ikke enig i. Det var jak-ken!

Og da jeg så fandt de her Angulus støvler (som vist er en farve fra sidste år) som var det allersidste par tilbage – og så lige præcis i Carlas størrelse. Ja så tænker jeg, at der må have været en mening med det hele.
Og jeg må give Carla ret. Hun er super smart i det sæt – og i hvert fald ikke til at overse. Flere af veninderne (og venindernes mødre) har også fået et godt øje til jakken (som hun naturligvis allerede har taget i brug på de “kolde” morgener ;).

Støvlerne er jeg sikker på, at hun også bliver glad for. Jeg har selv et par i samme model (dog bare i sorte) og de er så lækre. Men støvlerne har jeg altså insisteret på, at hun venter lidt med at tage i brug ;)

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.