Børnetøj

Søsterkjoler

torsdag 11. april 2013

IMG_6325

Carla og Vigga har fået matchende søsterkjoler fra Norlie, som de skal have dem på til konfirmation her i april. Kjolerne er i lækkert libertystof, så de vil helt sikkert også blive flittigt brugt resten af foråret og ikke mindst på varme sommerdage. Jeg er har vist fået en tilbøjelighed til at købe ens tøj til pigerne og det synes jeg egentligt er lidt fjollet… Men når jeg falder for noget fint, synes jeg jo at begge pigerne skal have det :) I det mindste er de to modeller forskellige ;) Den lille kjole har lange ærmer, rynk i halsudskæringen og synlige lommer foran, mens den store er uden ærmer, med en yndig lille flæse over skulderen og så har den bådudskæring og skjulte lommer i sidderne. Den er virkelig fin og ualmindelig klædelig på. Cardigansene har vi efterhånden haft nogle stykker af og de er bare altid fine. Jeg kan rigtig godt lide detaljen med stjerneknapperne.

Sandalerne har Carla selv valgt på en tøseshoppetur sammen med mormor og moster og kusine Anna :)

 

Kjolerne er en gave fra Norlie.

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Marina / cand.mor torsdag 11. april 2013 at 10:58

  Stod med de små fine kjoler i hænderne til vores Norlie-event i søndags (http://candmor.blogspot.dk/2013/04/sndagshygge-med-norlie-bykier.html), og jeg må jo bare indrømme, at der er milevid forskel på kjoler i almindelig bomuld og så Liberty-kvaliteter! De bliver så fine, dine små piger…

  • Reply Mette søndag 14. april 2013 at 22:32

   Ja, der er stor forskel på liberty og “almindelig” bomuld. Libertyen er så tynd og lækkert blødt og helt perfekt til at dække sart babyhud med på varme solskinsdage :) Vi brugte stort set kun libertybukser til Carla om sommeren da hun var lille (dengang hun stadig gik med bukser ;). De er tilpas svale og lette på varme dage, men beskytter stadig mod solen. Og så kan de vaskes og tørres på no time ;)

 • Reply Stinne torsdag 11. april 2013 at 11:43

  Faldt også pladask for den fine liberty kjole fra Norlie, begge modeller er bare så fine.
  Fies kom med posten i går sammen med nogle andre gule lækkerier. Glæder mig til at få det hele i brug ;)
  Cardierne er som altid ekseptionelt lækre, men blev dog enig med mig selv om at strikke én selv, så nu er jagten gået ind pådet perfekte garn ;)….så blev der også råd til lidt til storebror ;)

  • Reply Stinne torsdag 11. april 2013 at 13:23

   Btw er jeg også gået i fælden mht patnerlooket, selvom jeg tidligere har svoret ikke at gøre det. Men nu er begge unger blevet udstyret med MAT anorakker i ombre blue……. Nogle gange er det bare praktisk, og så kan lillesøster overtage storebrors senere ;)

  • Reply Mette søndag 14. april 2013 at 22:36

   Du er jo også bare helt utrolig dygtig (og hurtig?) til at strikke. Jeg gad også godt selv i gang med at strikke lidt igen, men jeg kan slet ikke finde tiden til det for tiden. Det må blive engang til efteråret ;)
   Glæder mig til at se, hvad du får stikket dertil. Holder øje på insta ;)

 • Reply Nina torsdag 11. april 2013 at 12:19

  Så fint. Kan ikke åbne linket til cardierne? Hvor er de fra?

  • Reply Mette søndag 14. april 2013 at 22:36

   Den er også fra Norlie. Jeg synes godt at linket virker for mig?

 • Reply Maiken torsdag 11. april 2013 at 12:56

  Karsten brokker sig også over, at jeg har fået en tendens til at købe ens søstertøj, men jeg synes det er SÅ svært at lade være. For netop som du siger er det jo næsten synd hvis kun den ene får. ;)

  Norlie laver det fineste tøj, og jeg har slet ikke tal på alle de gange jeg den seneste tid har luret inde på webshoppen. De Liberty kjoler du har valgt til pigerne er simpelthen så pæne.

  • Reply Mette søndag 14. april 2013 at 22:39

   Hehe, ja det er vist en fælde. Og jeg gjorde det endda igen her i ugen med Milibe bluser… Tror jeg må prøve at bliver lidt mere bevist om det, så de ikke ender med helt identiske tvillinge garderober ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.