Jul

1. december

søndag 1. december 2019

Glædelig 1. december! Vi er stået tidligt op i ren spænding omkring, hvad der mon måtte vente af kalendergaver, hygge og overraskelser. I går fik vi pyntet op til jul, lavet adventskrans (den nemme Kubusstage løsning ;) og pottet små juletræer med lys i på pigernes værelser.

Da vi vågnede i morges var julemusene flyttet ind i hver deres kuffert ( og med hver deres lille slik-madpakke :), inde ved siden af pigernes juletræer. Og nisserne havde tænkt i både en praktisk, blød og hyggelig adventsgave samt i et mere kreativt julekalender projekt.

Lune og hyggelige adventsgaver

I advendtgaverne var der julenattøj og -sokker. Vigga havde ønsket sig en “jule-pyjamas” og Carla trængte til at nyt sæt af yndlingsnattøjet fra Serendipity. Nu er de ekviperede med lunt og hyggeligt nattøj, som jeg tænker vil blive nydt hele december, samt ikke mindst 1. juledag og på skiferie i det nye år. Man må sige, at nisserne har tænkt i anvendelige gaver :)

Skrappe nisser

Men nisserne har ikke kun været gavmilde. De er faktisk også lidt skrappe og har taget pigernes skærme i nat, med en opfordring om at vise, at de kan hygge sig uden. Sådan! Jeg trængte faktisk også til lidt opbakning på den front ;)

Kalender-albums

Nisserne har også tænkt i kreative kalendergaver. Så pigerne kommer på arbejder igen i år, med nye kalenderalbums som skal fyldes ud med billeder fra 2019. De kom godt fra start med projektet i morges. Der blev klistret, tegnet og skrevet små tekster – og jeg synes, at de bliver så fantastisk fine :)

Billederne de fik i dag var fra Bali, hvor var vi på fødselsdagsferie med mormor og morfar i februar, da de begge fyldte 60 år i år.

10 års blog-fødsesldag

I dag er det i øvrigt præcis 10 år siden, at jeg udgav mit første blogindlæg. Der er sket helt utroligt meget på de ti år. Og der har også været længere stille perioder på bloggen undervejs. Men jeg synes, at det er så hyggeligt at være kommet lidt i gang med bloggeriet igen.

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Anne mandag 2. december 2019 at 10:10

  Sikke en fantastisk ide med de albums? Du har så valgt og printet fotos til dem?
  Og jeg synes også det er hyggeligt at du er tilbage !!

  • Reply Mette onsdag 4. december 2019 at 22:29

   Hej Anne
   Så hyggeligt, at du stadig læser med :)

   Ja, vi har fået fremkaldt de bedste billeder fra året og så får de en ny kuvert med billeder i nissesokken hver morgen. Carla og jeg har godt nok snakket om, at det er lidt skummelt, at nisserne har været inde på computeren og snage i vores billeder – ha ha ;)

   Mange tak for din kommentar. Den gjorde mig glad :)

 • Reply Malene tirsdag 3. december 2019 at 09:21

  Dejligt du er tilbage :)

  • Reply Mette onsdag 4. december 2019 at 22:29

   Kære Malene – Så dejligt at du læser med :)

   Kh Mette

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.