Brød Jul mad

Luciadag og nisseløjer

fredag 13. december 2013

DSC_3533 DSC_3554DSC_3548IMG_3648IMG_3646

Glædelig luciadag! Vi tog lidt forskud på glæderne i går, med luciabrød og småkagebagning, da Carla skulle have en særlig ven med hjem fra børnehaven. Med hjem kom også en af børnehavens drillenisser, Julius, så der er blevet tryllet og drillet. Vandet i badekaret var tryllet julerødt under sæbeskummet, da Carla skulle i bad og Austinkatten havde pludselig en lyserød sløjfe på halen.

I nat har nissen lokket julemusene med til at bage småkager og de tre har flyttet det lille juletræ, som vi har stående foran hoveddøren, ind i stuen og pyntet det med julekugler.

Her plejer også at være gang i den, når børnehavens nisser kommer på besøg. Sidste år klip-og-klisterede den natten lang sammen med Cirkeline og forrig år var der julebal i nisseland.

I eftermiddag skal vi til Lucia i børnehaven. Det er de store børn der går optog, så i år er det Carlas tur. Vi er meget spændte :)

Måske kan du også lide disse

1 kommentar

  • Reply Christina fredag 13. december 2013 at 16:14

    Ja vi må finde os i at Julius’ navn bliver brugt lidt oftere her op til jul:)

    Men det lyder som en hyggelig tradition med ham. Spændende at se hvem der så flytter ind til næste år, når Carla skal starte i skole.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.