Børnetøj Graviditet & baby Jul Små sko

Julenattøj og-futter

mandag 23. december 2013

DSC_3596 DSC_3584DSC_3576

Glædelig snart jul! Jeg håber at julefreden så småt er ved at indfinde hos jer. Jeg har fået lagt sidste hånd på et par syprojekter, som Vigga skal have i julegave, og nu sidder vi her på falderebet og dimser med de allersidste gaver.

Carla og Vigga skal blandt andet have (ens) nattøj i julegave. De får så mange gaver, så jeg synes godt at der også kan være nogle lidt mere “praktiske” i mellem. Og så synes jeg altså bare at der er noget rart over julemorgen i lækkert nattøj (så jeg har haft listet nattøjet en tur i vaskemaskinen, så det er lige til at hoppe i ;). Nattøjet er fra Noa Noa Miniature (som i øvrigt holder presale for nyhedsbrevsmodtagere på webshoppen og i butikkerne søndag og mandag).

Futterne har vi fået til Vigga fra Purebaby. De er fra easy peasy og de absolut lækreste futterne jeg nogensinden har haft i hænderne. Smørbløde både i skindet og i gummisålen, og så kom de i den fineste lille pose. Helt perfekte morgenfutter at stikke bare fødder ned i :)

 

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Ida mandag 23. december 2013 at 14:21

  Her ligger nattøjet også klar til nogle stille morgener, der er ikke noget bedre!
  Noa noas udsalg skal jeg vist lige holde øje med, har kig på nogle fine strikbukser.

  • Reply Mette mandag 30. december 2013 at 22:19

   Ja, stille julemorgener er det dejligste (selvom man sjældent oplever stille morgener her, men så lange, langsomme morgener da ;)

 • Reply Josephina Andersen torsdag 27. februar 2014 at 22:55

  Futterne ser godt ud, men de dur ikke! De falder af hele tiden… spild af penge! Simpelthem

  • Reply Mette fredag 28. februar 2014 at 09:50

   Tak for din kommentar. Det er svært med futter til de allermindste, men vi er rigtig glade for dem her. Vigga bruger dem hver eneste dag. De sidder rigtig godt på hendes fødder og falder altså ikke af.

   Petit Nord laver nogle gode skindfutter med elastik i, som sidder rigtig godt fast på helt små babyfødder.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.