Jul

Krybbespil

fredag 25. november 2011


Børnehaven inviterede til krybbespil i eftermiddags, og sammen med Farmor og Farfar troppede vi op i rigtig god tid, for at sikre os en plads på forreste række. N og jeg havde joket med, at vi skulle have en æske kleenex stående imellem os – og Carla nåede da også kun lige at titte frem som den første lille engel på kirkegulvet til musikpædagogens fineste klaverspil, før vi begge sad med tårerne trillende ned af kinderne og jeg så småt fortrød, at vi havde haft så travlt med at få plads på første parket ;)

Den lille flok generte 3 og 4-årige engle, i fine ens englekostumer på strømpebuksefødder var simpelthen det yndigste syn nogenside. Jeg kan naturligvis ikke vise billeder af børnehavebørnene, men forestil jer lige det lille englekor, stillet fint op på trappen, synge søde julesange og lave fagter til (nogle mere end andre ;), en 5-årig synge solo som englen Gabriel (kun akkompagneret af musikpædagogens klaverspil + lidt support) og krybbespil i meget flotte og gennemførte kostumer. Det var virkelig en fin oplevelse! Jeg er meget imponeret over pædagogernes indsats og kan godt forstå, at Carla har glædet sig rigtig meget til den store dag.

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Maja_B_ fredag 25. november 2011 at 20:43

  Hvor sødt…;))
  Hej fra Maja B

 • Reply Christina fredag 25. november 2011 at 20:52

  Det lyder smukt. og skønt billede – man kan næsten se hun er forventningsfuld.
  (det minder mig om at vores præst (til dåbssamtalen) var ved at foreslå at Bertram skulle spille Jesus-barnet i deres krybbespil:-). Men så synes hun vist han var for stor. Jeg tvivler på at vi ville ha’ sagt ja.)

 • Reply Maiken fredag 25. november 2011 at 21:16

  Hvor sødt! Kan godt forstå hjerterne smeltede! Det lyder som en rigtig dejlig børnehave.

  Det sætter lidt i perspektiv at Ingrid i dag har rullet sig i mudder sammen med alle drengene, haha (det er der vist ikke så meget engel over)….

 • Reply Mette fredag 25. november 2011 at 22:50

  Maja – Ja, det var virkelig lidt lidt mere sødt en en rørstrømsk gravid kunne bære ;)

  Christina – Ja, det var altså meget smukt! På billederne var hun listet af fra engleflokken, som ellers sad så fint og stille og ventede på gulvet.
  Ærgeligt at Bertram alligevel var for stor. Kunne have været hans store gennembrud ;)

  Maiken – Ja, det er en rigtig dejlig børnehave og det her arrangement og alt det krudt de har brugt på at øve op til, har helt sikkert givet endnu flere point. Det har været en stor oplevelse for Carla og vi har glædet os helt tosset allesammen :)
  Men mudderleg er nu heller ikke at kimse af, -hverken for drenge eller piger ;)

 • Reply Ann-Christine fredag 25. november 2011 at 23:10

  Det lyder til at være en fantastisk oplevelse. Rørende og smukt!
  Jeg havde heller ikke kunnet holde tårerne tilbage.

 • Reply Tine fredag 25. november 2011 at 23:48

  Mosters allerdygtigste engel:) Knus

 • Reply Mette lørdag 26. november 2011 at 15:49

  Ann-Christine – Nej, vel :)

  Tine – Ja, hun var meget, meget dygtig! Og meget genert og træt (da de ikke havde kunne nå at presse hendes middagslur ind ;)

 • Reply Glædelig december : Carlas Café mandag 2. december 2013 at 11:01

  […] at det var overstået. Og det er virkelig også det fineste krybbespil. Sådan her så det ud for to år siden, da Carla var den allermindste engel og vi sad på kirkebænken og ikke kunne holder tårerne […]

 • Reply Moviestarplanet coin cheat onsdag 14. september 2016 at 19:49

  Are best for capturing landscapes, group selfies, and zoomed
  in shots.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.