Rejser Skiferie Ud i det blå

Skiferie 2014

lørdag 25. januar 2014

IMG_4191 IMG_4192 IMG_4193

Vi er hjemme fra skiferie med denne lille skifreak. Vi har haft en super tur, som jeg glæder mig til at fortælle lidt mere om.
Jeg arbejder på et lidt mere uddybende dagbogsindlæg med tanker og erfaringer omkring skiferie med små børn, som jeg håber kan være til inspiration for jer der overvejer at tage afsted. Eller hvis nogen skulle være heldige at have udsigt til en skitur senere på sæsonen :)

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply Ditte Buus søndag 26. januar 2014 at 06:52

  Åh, det vil jeg gerne høre lidt mere om, fordi vi skal på skiferie med Oliver på lidt over 2 år. Skal vi prøve at give ham et par ski på og trække en tur med ham på en flad sti? Vil han få noget ud af det?

  • Reply Mette onsdag 29. januar 2014 at 08:37

   Det tror jeg helt sikkert at han vil! Vi havde Vigga med ude og “skubbe” lidt og tog nogle ture med hende på børnebakken. Jeg stod også ned med hende mellem benene, fra hytten ned til dalen den første dag, men det er altså for hårdt!

   Carla stod på ski da hun var to et halv og Vigga var knap to, da vi var afsted denne gang. Men jeg må også sige, at det gjorde en stor forskel at være afsted med tre børn (inkl. kusine), mod et enkelt barn på vores første tur. Der er meget mere logistik og færre hænder per barn.

   Rigtig god tur til jer :) Jeg vender tilbage med mere skiferiesnak. Forhåbentlig bliver der tid til det i næste uge :)

 • Reply Mai-Britt søndag 26. januar 2014 at 13:32

  Det indlæg vil jeg glæde mig til!

  • Reply Mette onsdag 29. januar 2014 at 08:31

   Så må jeg se at får det lavet ;)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk mandag 27. januar 2014 at 11:16

  Det glæder jeg mig til at høre om. Vi går nemlig og pønser på en skiferie i marts, og satser på at få både Trutten og Fidusen på ski, hvis vi skal af sted :)
  Ps. ses vi på CIFF Kids mon?

  • Reply Mette onsdag 29. januar 2014 at 08:31

   Det lyder som en rigtig god ide, Lisbeth :) Min søster havde Anna på snart 3 år med på ski i sele og det gik “bra” ;)

   Jeg kommer bare en enkelt dag på CIFF Kids denne gang. Hvad med dig?

 • Reply Godt nytår : Carlas Café tirsdag 30. december 2014 at 23:30

  […] januar var vi på skiferie i Norge sammen med mine forældre og min søster og hendes famile, og det var så fedt! Efter skiferien […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.