Rejser

Underholdning til rejsen

lørdag 28. juni 2014

børnekufferter kreaunderholdningkreakuffert

Nu hvor sommerferien er lige oppe over for mange, vil jeg lige dele de her kreakufferter som vi lavede til flyturen da vi rejste til Spanien i sidste uge. Vi har rejst og fløjet en del med Carla før vi fik Vigga, men det var både Viggas og kusine Annas første flyvetur. Det har nu aldrig været noget problem at flyve med Carla som lille. Flyets susende og brummende lyde virkede tilsyneladende beroligende på hende, så hun faldt som regel i søvn kort efter flyet var lettet.

Vi fandt de her søde kufferter i Tiger og fyldte dem med kreagrej og anden underholdning til flyturen. Blyanter, farveblyanter, tegneblok, puslespil, spillekort, terninger, smoothie (som jeg mindes at vi tidligere har haft med til Carla, for at udligne tryk i ørerne under takeoff, men dem fik vi altså ikke med gennem security denne gang, så de blev drukket i lufthavnen. Måske var Carla mindre dengang vi fik lov til at tage dem med ombord til hende?). Vandballonerne, tatoveringerne og hoppeboldene var mere tiltænkt til når vi kom frem. Glimmerhoppeboldene vakte i øvrigt meget stor begejstring hos alle tre tøser :) Pigerne fik en kuffert hver, hvor indholdet var tilpasset deres alder (fx. ingen blyantspidser til Vigga ;).

Vi havde ikke så meget tid til at udtænkte og forberede kufferterne inden ferien og man kunne jo sagtens finde på mere at fylde i. For eksempel pixibøger, små malebøger, små magnet spil (og måske en iPad ;), frugt og måske små slikposer (det valgte vi fra, velvidende at der ville blive is i lange baner hele ugen på ferien ;)

God ferie til jer der måtte være på vej :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Louise lørdag 28. juni 2014 at 20:33

  Vi har også altid små gaver med, og måske hoppebolden vil blive et hit i år. Er den også fra tiger?

  • Reply Mette onsdag 2. juli 2014 at 22:29

   Ja, den er også fra Tiger. Vi har piger på 6, 3 og 2 år, som alle var vilde med dem :)

 • Reply camille milk lørdag 28. juni 2014 at 20:45

  Rigtig god ide med sådan en lille kuffert. Bare kufferten er jo som regel et hit. At man har sine egne ting og kan lukke op og i, som man har lyst.

  Pas på med ballonnerne, er jeg nød til at sige. Der er desværre flere eksempler på at børn er kommet til at sluge dem og er blevet kvalt. Gyseligt at læse det ved jeg, men bedre at være safe than sorry.

  Rigtig god ferie til jer.

  Kh Camille Milk
  http://www.milkogco.com

  • Reply Mette onsdag 2. juli 2014 at 22:32

   Godt du siger det! Den slags advarelser skal man altså ikke holde sig tilbage med (selvom man kan føle sig lidt irriterende ;) Jeg havde pakket dem ned i små poser og de blev slet ikke åbnet under rejsen. Vi er meget obs på, at børnene ikke skal leget med balloner som ikke er pustet op, eller som er sprunget. Væk med dem!

 • Reply Østfronten søndag 29. juni 2014 at 20:00

  Skønt med sin egen kuffert fyldt med dejlige sager – det er jo ikke bare flyrejser men også bil- tog- og færgetid der kan hjælpes med den slags hyggerier.

  • Reply Mette onsdag 2. juli 2014 at 22:32

   Jep, den går til alle slags rejser ;)

 • Reply Anita mandag 30. juni 2014 at 00:34

  Super idé :) Jeg nupper den fluks til vores kommende bilferie til Sydfrankrig… Er sikker på at det vil blive et hit hos begge piger :)

  • Reply Mette onsdag 2. juli 2014 at 22:35

   Dejligt at du kan bruge ideen (var faktisk lidt i tvivl om den var for ordinær? ;)

   Rigtig god tur til Sydfrankring. Åh, jeg bliver helt misundelig. Mange er mine barndomsferier er blevet tilbragt med 3 ugers bilferie i Sydfrankrig. Hvordan tager jeres yngste mon den lange køretur?

 • Reply Malene mandag 30. juni 2014 at 17:00

  Virkelig fin ide.

  • Reply Mette onsdag 2. juli 2014 at 22:35

   Tak Malene :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.