Rejser Sommerferie Ud i det blå

Mallorca

søndag 30. maj 2010
Mallorca stimmung 1

En uge går alt for hurtigt i solen. Vi har slappet af sammen med min familie i et landhus i Pollenca, besøgt øens lækreste stande og smukke Palma, kørt i veteran-tog og spist lidt for mange is… Og vi har fejret min mors fødselsdag, blandt andet med N´s morgen-pandekager, som Super-moster pyntede så fint til anledningen. Og Mosteren havde medbragt kræmmerhus og “pisk-selv-guf” til fødselsdagsvafler. Hun har “hygge-gen” hende Moster : )

Mallorca stimmung 2
Jeg har allermest nydt Carla indtage strandene. For snart 2 år siden gik N og jeg tur på stranden med lille-bitte Carla på 2 måneder i barnevognen. Jeg husker så tydeligt, at vi lagde mærke til et par med en lille yndig datter på et par år og at vi talte om, hvor dejligt det så ud. Nu er det vores tur. Jeg kan slet ikke forstå at 2 år er gået. Det er bare om at nyde, for hold op, hvor er det en skøn alder!

Mallorca stimmung 3

Måske kan du også lide disse

13 kommentarer

 • Reply Clara søndag 30. maj 2010 at 21:42

  mmh hvor ser det skønt ud.. :-)

 • Reply Maiken søndag 30. maj 2010 at 21:52

  Dejligt at høre I havde en skøn ferie – og sikke et lækkert landsted!

  Det ser en hel del mere autentisk ud end det hotel-resort vi var på! Faktisk nåede vi desværre ikke helt om byen Pollenca, men vi var også omkring Palma, gik på strandene i Port d’Alcudia, kørte oppe i bjergene mv… Det var virkelig fantastisk at opleve sådan en lille størrelses begejstrin og glæde.

 • Reply Cecilie Astrid mandag 31. maj 2010 at 07:36

  Nej hvor der det bare skønt ud! Får da en akut trang til ferie når jeg ser de billeder:)

  Og kan kun gi’ dig ret i at 2 år er en fantastisk alder!

 • Reply Christina mandag 31. maj 2010 at 09:15

  Hej Mette.. Hvor ser det bare skønt ud. Man får lyst til at rejse langt langt væk og bare være sammen med sin familie på fuld tid, soppe i vandkanten og ikke hele tiden gå op i tid,tid,tid.. Åh.. Du kan godt høre jeg glæder mig til sommerferie:-)

 • Reply Mie mandag 31. maj 2010 at 19:33

  Velkommen hjem. Hvor ser det bare skønt ud – vi har også Mallorca oppe at vende som sommerferie-mulighed. Nu må vi se hvad det kan blive til.

  Vil også lige gøre dig opmærksom på, at jeg/Ida har trukket en vinder af min give away i dag ;-)

 • Reply Louise tirsdag 1. juni 2010 at 18:45

  Hvor ser det fuldkommen fantastisk ud det hele. Efter sådan en omgang må det være svært at vende tilbage til den danske ‘sommer’. Nu glæder jeg mig endnu mere, til jeg skal besøge øen lige om lidt. Kh.

 • Reply Helle Thorsøe Nielsen onsdag 2. juni 2010 at 20:33

  Velkommen hjem, søde Mette. Dejligt, I har nydt ferien, og Carla på strandene. Det ser sørme også dejligt ud på dine fine billeder!

  KH Helle

 • Reply Lisbeth torsdag 3. juni 2010 at 15:17

  Jaaa – du fik købt et par Havaianas til hende?
  Hvad sagde hun mon til dem?

  Og ellers så er jeg MEGET misundelig på jeres ferie og de fantastiske billeder – jeg sidder på en meget gammel og støvet læsesal og prøver at blive klog inden mine eksaminer – ÆV!

 • Reply Lotte B lørdag 5. juni 2010 at 20:52

  Ejjj – hvor lækkert!! Bliver så misundelig (og sidder hér med mave i 7. måned og drømmer om ferie).
  Hvordan fandt I huset? (hvis det er må du gerne sende mig en mail på lottebastholm@gmail.com – vi er nemlig ret bidte af Mallorca herhjemme – og skal nok afsted til påsken 2011).

 • Reply Mette lørdag 5. juni 2010 at 22:20

  Hej Lisbeth. Det er faktisk ikke Havaianas, men nogle jeg fandt dernede som hedder IPanama og er helt utrolig bløde. Carla gik i dem uden problemer og kan også selv tage dem på, så de er et stort hit :)

  God fornøjelse med eksamenslæsningen. Håber at du også får tid til at nyde sommeren :)

  Hej Lotte – Min far er en haj til at finde private villaer, når vi skal ud at rejse. Han finder dem gennem udlejningsbureauer på nettet. Jeg kan ikke lige huske adressen på denne her, men jeg kan da lige undersøge det for dig.
  Uh, 7. månede! Det kan jeg nu også godt blive en smule misundelig på ;)

 • Reply Lotte B torsdag 10. juni 2010 at 21:44

  Ejjj…måske vi skulle hyre din far til at planlægge rejser. Det må være fantastisk med sådan en morfar. Synes ikke lige tiden er til at surfe efter fede boliger når der er kommet barn til…og elsker det med at leje en privat bolig (også selvom det er ren udlejning). Det er bare noget helt andet end et hotel – og giver en anden ferie!!!

 • Reply Dansk sommer : Carlas Café fredag 26. juli 2013 at 22:43

  […] er arvesandaler fra Carla. Jeg elsker dem fordi, at de minder mig om en lille Carla-tumling og sommerferie sammen med hende på Mallorca. Og jeg elsker dem endnu mere, fordi at de minder mig om, at Vigga har samme skønne alder nu, og […]

 • Reply Ferie : Carlas Café torsdag 3. juli 2014 at 23:32

  […] men det var første gang for Vigga og kusine Anna. Sidste vi var afsted på den måde var på Mallorca da Carla var 2. (Næ hov, vi var da egentlig også afsted alle sammen for to år siden, hvor vi kørte samme […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.