Rejser Skiferie Ud i det blå

Skiferie (inkl. en lille pralefilm)

onsdag 27. november 2013

DSC4671a11

Vi er så småt i gang med at planlægge skiferie og vi glæder os! Det er tre år siden vi sidst var afsted, og med de snevintre vi har haft de sidste par år, har det virkelig trukket i mig for at komme afsted igen. Vi er spændte på om Vigga vil være klar til at komme på ski. Sidst vi var afsted var Carla to et halvt, så Vigga vil være godt et halv år yngre end Carla var, da hun havde sin skidebut.

Mon der er nogle af jer som kan huske, hvor pivstolte vi var af Carla dengang? Vi har været ved at kigge på billeder og filmklip fra ferien og vi synes altså stadig at hun er lige sej. Så nu må I undskylde mit praleri, men jeg altså lige dele den her film med jer. Prøv lige at se! Er hun ikke for vild?! Åhr, hvor jeg glæder mig til at skå på ski sammen med hende igen :)

 

Måske kan du også lide disse

20 kommentarer

 • Reply Marie torsdag 28. november 2013 at 06:49

  Hvor er hun bare mega god

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:35

   :)

 • Reply Line torsdag 28. november 2013 at 07:48

  Jeg har selv været børneskilærer i en kort periode. Hun er godt nok sej. Kan godt forstå at I glæder jeg til at komme afsted igen. Hilsen Line.

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:36

   Vi kan slet ikke vente :) Carla glæder sig også meget og har snakket meget om, at hun gerne ville på ski i år :)

 • Reply Sebrina torsdag 28. november 2013 at 08:31

  Ej hvor er hun sej! Vi skal afsted i uge 5 og det vil være Ayas skidebut, og der er hun 3,5 så håber hun bliver vild med det! Den her film giver da lidt håb :)

  • Reply Ditte torsdag 28. november 2013 at 11:05

   Hahahah! …tænkte lige: Hvad er en skide-but, hahahah. Men forstår det nu… En ski-debut… God tur ;-)

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:40

   Det skal nok blive super! I kan godt glæde jer, det er så fedt at være opleve det sammen med de små :) Er spændt på at høre hvordan det går :)

 • Reply Ditte Buus torsdag 28. november 2013 at 11:07

  Hun er vildt sej og modig.
  Vi skal også på skiferie i Schweiz i uge 9, hvor Oliver vil være 2 år og 3 måneder. Vi har også ambitioner om at sende Oliver lidt på ski, men jeg er i tvivl om han tør. Han er en meget forsigtig gut. Men min mand var også meget tidligt afsted på ski, så vi må prøve at give det et forsøg.

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:44

   Det er i hverfald et forøg værd. Carla kastede sig bare ud i det. Vi havde set Bamses julerejse julen op til og jeg tror, at det havde været med til at give hende lidt en ide om hvad det gik ud på.

 • Reply Ditte torsdag 28. november 2013 at 11:07

  Hvor er jeres Carla altså dygtig! Tak for at du deler. Nu sidder jeg bare tilbage med en summende lyst til at komme på ski!!
  Vores Klara Johanne er 10 mdr, så det er ikke helt tid for hende endnu. Vi har besluttet ikke at tage på ski i år, men i 2015 MÅ vi afsted :-)

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:46

   Sådan har jeg også haft det de sidste år, hvor jeg har været gravid og Vigga har været lidt for lille, men nu MÅ vi afsted ;)

 • Reply Sofie torsdag 28. november 2013 at 21:59

  Hun er da SÅ sej!! Wow :)

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:46

   Ja, ikke?! ;)

 • Reply Camilla torsdag 28. november 2013 at 23:26

  Mega sej!

  Jeg skal afsted med vores ældste datter i uge 7, der vil hun være knap 5 år (sammen med mine forældre og bror+familie) jeg glæder mig som en sindsyg….. Har ikke været afsted de sidste 2 sæsonner, og det er altså steng for exbums som mig;-)
  Ein synes det er totalt ærgeligt at yngste datter ikke skal med ( 2 1/2) da jeg er sikker på hun vil springe ud i det med krum hals ligesom jeres Carla!

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:48

   Håber at I får en rigtig god tur. Og ja, det er strengt når man ikke lige kommer afsted hvert år ;)

 • Reply Tilde fredag 29. november 2013 at 11:00

  Hun er SÅ sej!!!
  Jeg tror alle aldre er gode til sådan en ferie :) Vi bor selv i de italienske alper så det er som evig skiferie og min mand er skilærer, godt nok langrend, men der er mange små børn og de elsker det, I kunne overveje om de skulle tage et par timer sammen med jer i løbet af ferien. Og ellers kælk og gode pauser. Og det rigtige tøj gør en STOR forskel.
  Rigtig go tur!!!

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:53

   Tak :) Åhr, evig skiferie lyder luksus! Jeg drømmer stadig lidt om en vinters “ski-orlov” med familien ;)
   Vi regner også med, at Carla skal prøve at på skiskole i år. Og ellers har vi også moster med, som har arbejdet en vinter som børneskilære :)
   Og ja, kælk og chokopauser et altid et hit :)

 • Reply Skiklar (på udsalg) : Carlas Café søndag 5. januar 2014 at 01:00

  […] Skisele – Til sidst vil jeg varmt anbefale en skisele til de mindste. Det giver meget mere frihed til at de selv kan finde balancen, end hvis man forsøger at støtte dem ved at holde fast i dem eller holde dem i hænderne. Vi tøvede lidt med at bruge selen i starten, da vi troede at den ville trække Carla bagover. Men da vi først fik taget den i brug, fungerede den helt perfekt! Og på Carlas tredje dag på ski, havde vi hende med ude på en lang tur i terrænet (se evt. pralevideo her ;) […]

 • Reply Julegæst (og rabatkode): Carlas Cafe - The Sweet Spot mandag 1. december 2014 at 09:42

  […] ting står på din ønskeseddel? Allerøverst står en skiferie med hele familien. En ny cashmere cardigan Hudplejeprodukter fra Rudolph Care Foxy potato Vega […]

 • Reply Julegæst (og rabatkode): Carlas Cafe – Boeo.dk | Bolig- og inspirationsite Boeo.dk | Bolig- og inspirationsite torsdag 4. december 2014 at 22:36

  […] ting står på din ønskeseddel?Allerøverst står en skiferie med hele familien. En ny cashmere cardiganHudplejeprodukter fra Rudolph Care Foxy potato Vega […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.