Børnetøj

Beachwear

onsdag 28. maj 2014

Badetøj

stråhat H&M // badedragt Softgallery // UV-dragt Miniature // bikini Zara // solhat Poppy Rose // halskæde Zara // stråtaske Zara // mini Havaianas  // badedragt H&M // badedragt Soft Gallery // bikini Zara // hårbånd med blomster Zara // espadrillos Zara // bikini H&M // badedragt Miniature // badedragt Cos // stråhat Zara // badebukser Soft Gallery // sandaler Petit by Sofie Schnoor // badedragt Zara // klipklappere Havaianas // badebukser Miniature // sailor taske Zara

Jeg kan aldrig stå for alt det nye fine badetøj der kommer hver sommer. Det emmer jo bare af sommer, saltvand og ferie. Jeg har alt for mange favoritter i år og vi mangler ikke engang… Carla kan stadig passe sit badetøj fra sidste sommer, og vi har en hel del liggende fra Carla, som Vigga kan passe nu. Så jeg forsøger at styre mig. Men vi mangler UV-dragter til vi skal på ferie i Spanien og jeg er faldet fra den fine citrongule fra Miniature. Er i det hele taget helt vild med hele den serie. Også den smukke flæsebadedragt (som vist desværre er udsolgt) og de søde små badebukser.

Mine forældre havde Havianas med hjem fra Rio til pigerne (og mig :) i efteråret, og de er blevet brugt flittigt i haven i de her varme dage. Jeg kan klart anbefale dem til hælestrop til de mindste også. Vi havde dem også til Carla da hun var 2 og de fungerer altså rigtig godt. De kan nemt selv tage dem på og af, og vores piger har ingen problemer med at gå i dem. De løber endda også i dem.

De små gule espadrillos fra Zara kan jeg slet ikke stå for. Dem tror jeg altså at Vigga bliver nødt til at have et par af. Desværre går de kun op til str. 24.

( Indeholder affiliatelinks )

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Ida onsdag 28. maj 2014 at 13:54

  Der er godt nok også mange fine flæser og lækre sorbet farver på din collage! Når man nu har to piger, som du, er det så ikke om at nyde alle de penge man sparer ved at nr. to kan arve så meget, og så til gengæld med god samvittighed bruge lidt penge på få nye ting, som til gengæld får hjertet til at slå lidt hurtigere?

  • Reply Mette onsdag 28. maj 2014 at 14:10

   Jo, det er nemlig præcis sådan det er Ida ; )

   Selvom jeg nu synes, at der alligevel skal købes ret meget nyt til nr. to. Der er jo altid fodtøj, og ikke mindst diverse basis, som måske ikke lige har holdt sig helt pænt til at gå i arv. Og pyh, der skal købes meget fortøj når man har to ; /

 • Reply Christina torsdag 29. maj 2014 at 02:57

  Hej,

  Sikke en lækker farvepalet, du har fået lavet!

  Kh
  Christina

 • Reply Stine torsdag 29. maj 2014 at 10:33

  Åh, hvor yndigt . og uden at blive alt for pussenusset.
  Er vild med den gule farve, og er sikker på den kommer til at matche perfekt med Spaniens hvide sand og blå bølger ;-) Hvor skal I hen på ferie?
  Mvh Stine

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.