Børnetøj

GRO – fine ballerinaer

mandag 30. januar 2012
Er det mig, eller bliver dansk børnetøj bare finere og finere? Gro´s spring/summer kollektion for mig i hvert fald til at glæde mig en lille smule mere til forår og sommer (selvom jeg også har stornydt sneen og den klare vintersol i dag). Jeg er vild med den enkle, sporty ballerinastil og ikke mindst de douce sorbetfarver. Og de yndige bløde tylskørter må uden tvivl kunne begejstre ethvert pigehjerte. Er de ikke bare noget af det fineste?

Måske kan du også lide disse

11 kommentarer

 • Reply Annchen mandag 30. januar 2012 at 22:33

  Skønne sager..:) De der leggins er også fine..! Kunne godt ønske mig et lidt større børnetøjsbudget med alle de lækkerier (elsker Gro) men ellers må man jo udvælge enkelte favoritter;)
  KH Anne

  • Reply Mette onsdag 1. februar 2012 at 22:36

   Ja, hvem kunne ikke bruge et større tøjbudget ;) Jeg tror meget på at udvælge favoritter og bestræbe sig på at shoppe bevidst. Og så er det jo dejligt når man kan supplere med hjemmestrik og -syet (+udsalg, budgetfund, lagersalg og arveguld ;).

 • Reply Maja_B_ tirsdag 31. januar 2012 at 09:25

  Gro gør det ihvertfald rigtig rigtig godt…
  Hej fra Maja B

  • Reply Mette onsdag 1. februar 2012 at 22:37

   Ja, de gør det super godt! Også på drengesiden :)

 • Reply Michelle tirsdag 31. januar 2012 at 10:57

  Det er rigtig fint. Det sorbetgule tylskørt er lige til en dans henover en sommereng eller alm græsplæne.

  • Reply Mette onsdag 1. februar 2012 at 22:40

   Ja, ikke?! Overvejer lidt om jeg skulle investere allerede nu og springe let over fastelavnskostumet… Selvom Carla godt nok længe har ville være “sort trold” eller spøgelse. Men mon ikke hun vil kunne fristes med at lækkert ballerinaskørt ;)

 • Reply Østfronten tirsdag 31. januar 2012 at 14:40

  Er det bare mig der tænker, at tylskørtet må kunne sys selv? (Og jo – der er farligt mange fine ting derude i børneland. Hvis man (læs: jeg!) ikke holder sig selv bare lidt i skak, bliver det her projekt Bean alt, alt for dyrt)

  • Reply Mette onsdag 1. februar 2012 at 22:41

   Jo måske… Har forsøgt mig en gang tidligere og må nok erkende at det ikke blev så vellykket ;)

 • Reply Kristina/www.myhouseins.blogspot.com onsdag 1. februar 2012 at 11:09

  Sikke nogle fine tylskørter min pige er inde i en periode hvor hun kun vil have sit efterhånden meget slidte tylskørt fra h&m på. Måske skulle hun have et nyt :)

  • Reply Mette onsdag 1. februar 2012 at 22:43

   Carla maser sig også stadig i hendes fra sidste nytår (str. 86, tror jeg det er!), så jeg vil også mene at hun er ved at trænge til et nyt ;)

 • Reply Kram og Krea mandag 6. februar 2012 at 19:58

  Nøj, lækker blog du har her – jeg skal helt sikkert følge med;-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.