Børnetøj Graviditet & baby

Sweet dreams

mandag 11. juni 2012

sengesæt HAY // cashmerefutter Club Collection // T-shirt MarMar // heldragt MarMar // boots EMU // kanin Jellycat

Nogen gange må jeg bare sætte mig lidt ved computeren og dimse med en lille collage. Jeg kan vist ikke komme udenom, at det er blevet lidt af en nørde-hobby for mig. Collagen her har jeg smug-dimset med ind imellem alle fødselsdagsforberedelserne de sidste dage, så nu må den ud :)

Da Carla, for et par måneder siden, begyndte at snakke om, at hun ønskede sige en ny cykel, satte vi os ned og fik skrevet en ønskeseddel sammen. Jeg ved ikke hvor Carla havde ideen fra, men ud over cyklen (og en Nintendo DS, -naturligvis!) ønskede hun sig også “en lyserød bamsekanin”… Og så kom jeg jo i tanke om Petit Pigernes klub-kaniner :) Godt nok er de ikke lyserøde, men de er helt sikkert søde og meget, meget bløde! Så jeg tænkte, at det kunne være lidt hyggeligt, at Carla og Vigga fik hver sin. Som en slags søster-kaniner, forståes :) Jeg håber lidt, at Vigga vil tage sin til sig som en lille nusse-ninus, når hun nu tilsyneladende ikke hopper på den med sutten (mangler dog stadig at prøve et par af dem I foreslog, så vi håber at der stadig er en lille chance).

Carla har i hvert fald kastet sin kærlighed på sin Kaninus (som hun har døbt den) og den har fået fast plads bag på det lilla “barnesæde”, som vi har fået monteret på hendes nye cykel. Ikke et øje tørt, altså :)

Sengetøjet fra HAY har Vigga fået i barselsgave af min barndomsveninde. Behøver jeg at sige, at vi er nogle som er en lille-bitte-smule misundelige?!

MarMar bodierne, bluserne og heldragterne har jeg lige fået øjnene op for. De er så dejlig bløde i 50% bomuld og 50% modal og så er farverne bare lækre. Og så kan de jo også anskaffes i søster-matchs, hvis man skulle være til den slags ;)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Christina mandag 11. juni 2012 at 21:13

  Det var lige det jeg tænkte, da jeg så den kanin – den skal erstatte den dumme sut. Den bamse-fidus vi har købt kaster han bogstavelig talt langt væk når han ser den!!

  Marmar er et hit – fine farver og kvalitet.

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:27

   Ja, jeg tror også at det er det bedste bud ind til videre. Den får i hvert fald mange misundelsesværdige babykrammere :)

 • Reply Julie mandag 11. juni 2012 at 21:43

  Hvor er den bare nuser den kanin der! Den kunne jeg endda finde på at købe og jeg har endnu ingen børn..

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:29

   Ja, ikke?! Jeg kan også godt afsløre, at det heller ikke er det stykke legetøj som jeg er mest træt af at have til at ligge og flyde herhjemme ;)

 • Reply Lisbeth // itsfashionbaby.dk mandag 11. juni 2012 at 23:32

  Den kanin er stadigt et kæmpe hit hos Fidusen – og hun har desværre heller ikke lært at bruge sut (vi prøver stadigt i ny og næ), så jeg er rigtig glad for, at hun i det mindste har noget andet, der kan give hende tryghed, når hun ligger alene og skal sove.

  Trutten kunne til gengæld ikke være mere ligeglad – jeg havde nemlig også planer om at købe den større udgave til ham, men det faldt helt til jorden :D

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:32

   Vores kusine Anna begyndte først at bruge sut da hun startede i vuggestue, så der må stadig være håb for både Fidusen og Vigga. Men jeg er også ret sikker på at kaninen er et godt alternativ, hivs det nu skal være ;)

 • Reply Louise tirsdag 12. juni 2012 at 13:12

  Jeg eeelsker dine collager. Altid så mange skønne sager. Hos os fungerer kaninen ikke efter hensigten, det er faktisk kun mig, der gider at nusse med den. Forstår det ikke, den er jo så sød og blød. Men man har lov at håbe, at den også en dag får plads i et lilla barnesæde bag på cyklen, det ku’ være så fint.

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:36

   Mange tak, det er jeg rigtig glad for at høre :) Og altså, er det ikke lidt typisk med kaniner, at det ender med at være forældrene der må nusse om dem, fordi børnene ikke gider ;) Sådan endte det i hvert fald de kaniner vi havde som små. Stakkels mor og stakkels kaniner… Håber at jeres kanin en dag får en tur bag på cyklen, trods alt ;)

 • Reply manjalytz tirsdag 12. juni 2012 at 15:02

  Ja, jeg synes jo sjovt nok også, at klubkaninen er en fantastisk ide :D Lille C er helt utroligt knyttet til sin, og min største skræk er faktisk, at den bliver væk! Når hun er træt, går hun selv ind på sit værelse og henter sut og kanin, og så ved man, at det er tid til at putte :)

  • Reply Mette tirsdag 12. juni 2012 at 20:38

   I bliver da nødt til at have en back-up Ninus. Det lyder dejligt at Lille C selv kan mærke og vise når hun er træt :)

 • Reply Anonymous torsdag 14. juni 2012 at 12:05

  Hej Mette,

  Sikke en skøn blog jeg endelig har fået øjnene op for. Vil du fortælle mig hvilket program du anvender til at udarbejde dine fine collager?

  Mvh. Camilla

  • Reply Mette mandag 18. juni 2012 at 21:54

   Hej Camilla. Mange tak :) Jeg laver collagerne i Photoshop Elements.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.