Børnetøj

Cool for school

onsdag 11. september 2013

Sommorsomdatter

jakke Zara // cashmere beanie Cos // T-shitrs H&M // støvler Pom d’ Api // jeans Zara // taske Zara

Okay, det løb vist af med mig og blev et outfit til lidt større piger end Carla. Der er jo ingen grund til at gøre hende større end hun er, når man i forvejen allerede har lidt ond i maven ved tanken om, at hun skal i skole næste sommer. Sættet ville nok passe bedre til en lidt større skolepige (eller alternativt, en børnehave piges mor ;). Men hver for sig synes jeg sagtes at samtlige styles kan bruges til en stor børnehavepige. Carla har i forvejen T-shitsene og cashmere huen og dem er vi glade for :) Støvlerne faldt jeg for på CIFF kids i vinters og jeg har ikke glemt dem siden. Det er måske lidt svært at se på billedet, men det er ruskind med glimmer og de er SÅ fine! Desværre har jeg ike set dem hos en dansk forhandler endnu.

Og så er der lige jakken… Den går op til str. 164, ligesom mange at Zara´s sko går op til str. 38 og 39. Just saying ;)

 

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply FashPackSocialClub onsdag 11. september 2013 at 11:10

  Super fint sæt! Det kunne jeg sagtens se min store skole pige i ;-)

  • Reply Mette onsdag 11. september 2013 at 23:17

   Ej, hvor er det godt at høre :)

 • Reply Kat onsdag 11. september 2013 at 12:53

  Har du set jakken i virkeligheden? Jeg blev godt nok skuffet da jeg stod med den i hånden i fields, så den hængte jeg pænt tilbage igen :-)

  • Reply Mette onsdag 11. september 2013 at 23:19

   Øv, hvor ærgerligt… Jeg har set den på og syntes at den var fin, men jeg har ikke selv stået med den i hånden.

   • Reply Kat torsdag 12. september 2013 at 10:33

    Jeg synes også den er fin, men den er slasket i strikken, og falder ikke særlig pænt på mine børn, men måske det er noget for dig, generelt synes jeg ders tøj er fint og sidder godt :-)

 • Reply Mette onsdag 11. september 2013 at 19:52

  Lækre ting! Især jakken og tasken :-)

  • Reply Mette onsdag 11. september 2013 at 23:19

   OG støvlerne ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.