Efterår Krea med børn Ud i det blå

Græskar-huse

lørdag 17. oktober 2020

Efterårsferien har budt på det fineste vejr og vi har bl.a nydt det gode vejr i skoven. Vigge fik ny cykel lige inden ferien. Hun skulle have cykle med til helhedsuge i skolen og var vokset fra sin gamle. Hun ønskede sig kun en mountainbike og her i ferien blev der god mulighed for at teste den i sit rette element. Og det er et kæmpe hit! Hun er vildt begejstret over at ræse rundt på mountainbike tracksene, så nu er vi andre blevet inspirerede til også at ønske os mountainbikes. I mangel af heste eller sne og bjerge tænker jeg, at mountainbikes må være den næst bedste måde at komme ud at være aktive sammen i naturen på.

Mini-arkitekter

Her op til ferien modtog jeg et nyhedsbrev fra Klub Kunsten med invitation til workshop for mini-arkitekter, hvor man kunne bygge et hus i græskar på Utzon Center. Vi syntes alle fire at det var den fineste ide og kastede os ud et tilsvarende projekt herhjemme. Vi hentede forskellige naturmaterialer i skoven – og da vi kom hjem fandt jeg små lyskæder (og kamera) frem, mens Carla og Vigga tegnede hver deres skitse af deres huse, inden de gik i gang med at skære ud.

Jeg synes at pigerne havde sådan nogle fine ideer med altankasser, husnummer, altan og gangbro mellem de to huse. Jeg er meget imponeret over, hvordan de begge har formået at udtænke ideerne inden de gik i gang med skærearbejdet, – samt ikke mindst hvordan de har udført ideerne, så græskarerne er blevet så godt som identiske med skitserne.

Det har været et rigtig hyggeligt kreaprojekt og et sjovt alternativ til de traditionelle græskarhoveder. Bare ærgerligt at græskarerne ikke kan holde sig særlig længe, hverken indendørs eller udendørs i det lune vejr.

Workshop på Utzon Center

Der er workshop for mini-arkitekter på Utzon Center her i weekenden, hvor der også stadig er mulighed for at opleve den fantastiske Bo Bedre udstilling, som vi varmt kan anbefale til både store og små med interesse for bolig, bæredygtighed og bløde værdier.

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.