Jul

Glædelig december

mandag 2. december 2013

DSC_1059IMG_3371 IMG_3383IMG_3402

Glædelig december! Vi har fået skudt julerierne helt godt i gang her i weekenden. Med det årlige krybbespil i børnehaven i fredags og  efterfølgende julefrokost med bedsterne hos os. Carla havde glædet sig så meget til krybbespillet, at hun var helt trist over at det var overstået. Og det er virkelig også det fineste krybbespil. Sådan her så det ud for to år siden, da Carla var den allermindste engel og vi sad på kirkebænken og ikke kunne holder tårerne tilbage. Rygtet lyder at pædagogerne også har haft tårer i øjnene under øvningerne i år ;)

Lørdag var jeg alene med pigerene og vi fik lavet et par juledekorationer, og søndag gik vi all in med klatkager og julethe til morgenmad, julekalender og flæskesteg til aften.

Natten til søndag rykkede julemusene Julius og Juliane ind hos pigerne. Heldigt når jeg nu ikke havde fået syet julesokkerne færdige og der stadig er lang vej op til de 48 kalenderpakker. Mon ikke julemusene bidrager med lidt kalenderhygge og -løjer nogle af dagene? :)

 

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Mette mandag 2. december 2013 at 13:10

  Det er bare så rørende med små søde julebørn. Jeg er altid udfordret når der er Lucia, så er der stormflod i mine øjne:-)

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:34

   Carla skal gå Lucia for første gang i år. Spændende hvordan vi klarer det ;)

 • Reply Anita mandag 2. december 2013 at 21:10

  Hvor er det en sød idé med julemusene, og sikke et fint lille hjem de har :)

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:31

   Tak :)

 • Reply Heidi mandag 2. december 2013 at 23:09

  God ide med kufferterne!
  Hvor har du mon fundet de søde julemus henne?

  • Reply Mette tirsdag 3. december 2013 at 00:33

   Musene er fra Netto. Desværre er kvaliteten vist mere til pynt end til leg…

 • Reply Julerier : Carlas Café tirsdag 10. december 2013 at 22:02

  […] Carla grinede, så hun blev helt julerød i hovedet, da hun skulle hælde mælk op og opdagede, at julemusene havde tryllet mælken til kakao. Lørdag fik vi også købt juletræ og søndag stod den først på […]

 • Reply Ideer til kalendergaver og overraskelser : Carlas Café torsdag 27. november 2014 at 00:37

  […] Og så bliver der nogle dage med gaver og nogle dage med overraskelser og drillerier fra julemusene som rykkede ind hos os i december sidste år. Åh jo, det bliver en rigtig god kombi af rigtig […]

 • Reply Julerier : Carlas Café torsdag 4. december 2014 at 23:57

  […] på og Fabelab julekalenderen er kommet op og er blevet præcis som jeg havde forestillet mig. Julemusene er også rykket ind. Det er dog ikke meget drilleri vi har oplevet fra dem endnu, men de har måske […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.