Børnetøj Jul Små sko

Julefutter

onsdag 6. november 2013

DSC_0696DSC_0692

Så turde jeg ike vente længere med glimerballerinaerne til Carla og Vigga. Egentlig var det min tanke, at de skulle gemmes til julesokken engang i begyndelsen af december, så de kunne have fine futter til jul. Men jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at give pigerne dem, da posten havde været her med dem. Og nu kan Carla selvfølgelig ikke vente med at få dem på i børnehave! Og det forstå man jo godt :) Så selvfølgelig skal hun have lov til at bruge dem i børnehave. Så må de bare have lidt patina til jul. Det er de sikkert også fine med ;)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Maiken onsdag 6. november 2013 at 13:29

  Havde jeg ikke lige købt sølvballerinaer fra Bisgaard til pigerne var jeg straks hoppet på det gode tilbud, for det er altså fine sko!

  • Reply Mette onsdag 6. november 2013 at 21:21

   Men det er dem fra Bisgaard altså også! :)

 • Reply Maria onsdag 6. november 2013 at 13:37

  De er så fine! Dvs. at Vigga bruger str.22 normalt?

  • Reply Mette onsdag 6. november 2013 at 13:43

   Godt spottet at de er str. 24 ;) Vigga har str. 23 i sine Bisgaard vinterstøvler, men hvis jeg skulle købe fx. gummistøvler eller andre futter til hende nu, vil jeg mene at hun var en str. 22.

 • Reply Anita onsdag 6. november 2013 at 13:53

  Åh, de er så fine, ved ikke om jeg kan ‘komme til’ at bestille nogen til Karlamusen – det vil nemlig ikke pynte på mit budget, og min kære mand vil nok ikke forstå behovet for (endnu) et par futter, omend det er de mest fantastiske med glimmer…

  • Reply Mette onsdag 6. november 2013 at 21:20

   Jamen altså, der er jo også bare konstant nye behov når man har små børn. Det er never-ending-story… Så nogen gange må det vist være meget godt, at kunne være standhaftig og modstå selv glimmer ;)

 • Reply maj onsdag 6. november 2013 at 15:02

  De er simpelthen SÅ fine!
  Jeg har kigget på dem flere gange :-).
  Men hvordan får du 30% på dem? Det kan jeg ikke rigtig se på siden…

  • Reply maj onsdag 6. november 2013 at 15:03

   Ok, så faldt ti-øren ;-D

   • Reply Mette onsdag 6. november 2013 at 21:20

    Godt ;)

 • Reply Anne fredag 8. november 2013 at 22:06

  SÅ fede!!!

 • Reply En julekjole : Carlas Café mandag 18. november 2013 at 11:23

  […] en potentiel julekjole. Så nu er den bestilt og jeg tænker, at den bliver rigtig fin til både de cerise og de grå juleglimmer-balleriner  […]

 • Reply Trine lørdag 29. november 2014 at 15:24

  Hej Mette. Min datter har forelsket sig i disse glimmer ballerinaer fra Petit. Min enest tanke er at der vil være glimmer over alt. Hvor gode er de til at “holde på” glimmer? Man kan nemlig også få samme model i metallic farver, de er også rigtig fine og et godt alternativ, i min verden :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.