ferie sommer Sommerferie Ud i det blå

En glad lille cowboy…

fredag 2. juli 2010
haps
Vi bor i sommerhus lige ved siden af rideklubben i Blokhus og har været forbi med gulerødder flere gange dagligt. Igår var vi heldige at falde i snak med ejeren og fik en aftale om en træk-tur i hus.
Begejstringen var stor og stoltheden strålede ud af både pigen og moren, da Carla blev trukket afsted på den brune islænder ;) Snart må jeg forbi Aalborg Sportsrideklub og booke en prøvetime på et “babyridning hold” og inden længe ser man Carla og mor på hver sin pony i galop over markerne (-om alt går efter min plan ;)

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

 • Reply Lena fredag 2. juli 2010 at 21:44

  Hej Mette.
  Super fine billeder du har lagt ind de sidste par dage :o)
  Jeg er nødt til lige at hører dig om noget. Den lilla cardigan Carla har på, på billedet hvor hun sidder i jeres seng, er den købt eller hjemmestrikket? Den ser bare total lækker ud, og har nemlig en mor der er super god til at strikke ;o)
  God weekend.

  Kh. Lena (Mors Tankeblog)

 • Reply Mette lørdag 3. juli 2010 at 20:35

  Hej Lena
  Cardiganen er hjemmestrikket og er alleredet blevet en klassiker herhjemme ;) Opskriften er fra Drops og jeg har et link dertil på et af mine allerførste indlæg.
  Kh Mette

 • Reply Lene søndag 4. juli 2010 at 16:31

  Sikke en fin blog med skønne sommerbilleder fra Danmark.

 • Reply Tenna mandag 5. juli 2010 at 06:55

  Hej Mette.

  Der ligger en Award til dig inde hos mig;0) Håber du har lyst til at være med…
  Smil fra Tenna

 • Reply Frøken Garsdal søndag 11. juli 2010 at 20:29

  Hej Mette
  Jeg holder egentlig computerfri ferie, men har lige fået en fin award, som skal videregives – og den skal du ha’, fordi jeg finder din blog meget inspirerende og med glæde følger den næsten dagligt. Se awarden på min blog.
  Kan dog nu se (gisp!)at du vist også har modtaget den af ikke bare én, men hele to andre! Det må kunne slåes sammen, så du ikke skal gøre det hele tre gange:-) Fortsat god sommer.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.