Børnetøj

Uld på bud

torsdag 31. oktober 2013

DSC_0543

Det er blevet tid til uld og jeg har suppleret lidt op hos Viable, som holder midseason sale med 30% på blandt andet FUB, MP strømper og Angulus. Med tiden bliver man klogere på, hvad man har brug for og hvad der holder, og det gør det heldigvis lidt lettere at købe tøj til pigerne og styre uden om fejlkøb. Det her 2 år gamle indlæg vidner om, at FUB og Cosilanas uld er blevet holdbare klassikere hos os. Carla har en halsedisse fra FUB, som vi nu har taget i brug for tredje sæson, så nu måtte Vigga også have en. Og begge pigerne har tykke FUB sweatre fra sidste vinter, som er blevet brugt flittigt og snildt kan holde endnu en sæson (og vil sikkert også kunne gå i arv en vinter eller to derefter). Det synes jeg er god forbrugerkarma :) Den tynde uldbluse skal Vigga sove med i barnevognen ind til der bliver rigtig koldt.

Lille Figaro holder iøvrigt også udsalg i anledningen af deres 3 års fødselsdag og giver 30% på alle ikke nedsatte AW styles med koden “HAPPYBIRTHDAY30”.

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply Maria torsdag 31. oktober 2013 at 14:24

  Vi er også store fan af uld her hjemme… Lækker sager du har købt

  • Reply Mette torsdag 31. oktober 2013 at 22:58

   Tak :) Glæder mig også til at tage dem i brug :)

 • Reply Maria torsdag 31. oktober 2013 at 14:29

  MP strømper holder altså bare! Og så er de pæne!
  Jeg kan slet ikke holde ud, hvis min datter ikke har uld på i vinterhalvåret

  • Reply Mette torsdag 31. oktober 2013 at 22:59

   De er nemlig super gode, og super pæne ;) Der er ret mange fine varianter i grå og sorte farver :)

 • Reply Lea torsdag 31. oktober 2013 at 22:42

  Det ser lækkert ud, tak for tippet:-) Hvordan er str på halsdissen fra fub? Min datter er snart 1 1/2. Er d mon 80/90 eller 90/100? Kan se du kender dem:-)

  • Reply Mette torsdag 31. oktober 2013 at 22:56

   Selv tak :) Jeg har købt den i 80-90 til Vigga, men jeg har ikke nået at tage den i brug endnu og heller ikke rigtig prøvet den ordentlig på hende (satser på den passer, for pt. hænger den til tørre efter vask ;). Men jeg synes umiddelbart ikke, at den ser så stor ud. Men jeg tænker også, at den netop gerne må sidde godt til halsen, for at varme ordentlig og ikke mindst, så den bliver for stor og risikerer at hænge fast i noget, hvis de leger med den på.
   Vigga er lige godt 1 1/2 og en str. 80/86. Min niece (som overnatter hos os i nat og har den hængende i vores garderobe ;) har den i str. 90/100. Hun er godt to et halvt og noget større end Vigga.

   Det var en længere forklaring. Håber at det var til hjælp? Ellers kan jeg lige give dig en melding, når vi har prøvet den ordentlig på hende i morgen ;)

 • Reply Lea fredag 1. november 2013 at 15:38

  Tak for hurtigt svar:-) Jeg må ind og se om str stadig er der… Det er bare lidt svært m de str især over nettet.
  Go weekend:-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.