Jul Mor

Julegaveflash og godt nytår!

mandag 30. december 2013

DSC_3633 DSC_3653

Det sidste konfekt er pist væk, juledekorationen og det lille juletræ står knastørre, men inden der for alvor går nytår og festfyrværkeri i den, kan jeg vist lige nøjagtig nå at flashe mine julegaver, som jeg er så glad for. Selv om jeg skrev, at det er børnene der løber med de fleste af gaverne i vores familie, så har jeg alligevel fået så godt som alt hvad jeg har ønsket mig. (Okay, toilettasken er fra mig selv… fandt den på bud hos my lille limon og turde ikke risikere at de blev udsolgt i det fine print, som jo i øvrigt matcher verdens pæneste emballage helt perfekt ;)

Toolboxen glæder jeg mig til at indrette på min hjemmearbejdsplads og lampen skal vi have investeret i en makker til og have hængt dem op i soveværelset jo før jo bedre.

Og så har jeg fået penge til et sofabord, så nu skal der træffes store beslutninger. Har længe ønsket mig enten et Beck- eller Pablo bord.

Men nu står den først og fremmest på nytårsforberedelser. Jeg skal i køkkenet og koge en stor portion Panna Cotta, så den kan få lov til at stå og putte sig i køleskabet natten over. Rigtig godt nytår, når vi når så langt! Jeg når ikke mere bloggeri inden da. Tak for endnu et super hyggeligt år i blogland. Jeg glæder mig til at tage hul på endnu et :) Ha en festlig aften i morgen og pas rigtig godt på jer selv og hinanden derude.

Måske kan du også lide disse

7 kommentarer

 • Reply Anita tirsdag 31. december 2013 at 00:01

  Åh lækre gaver Mette, herhjemme er der heller ikke så meget til de voksne – og julen er jo også børnenes fest.

  Kan se at du har fået endnu en Artemide lampe, og jeg er ved at sælge ideen om den sorte Tolomeo til manden, så jeg vil lige høre dig hvilken størrelse I har hængende; Micro eller Mini? Er nemlig bange for at Micro vil syne for klein ved siden af vores store Gerhart Richted Image after Image billede.

  • Reply Mette torsdag 2. januar 2014 at 20:29

   Vores Tolomeo lamper er mini. Vi har dem både som standerlampe, væglamper med arm og nu også denne “sengelampe”. Jeg synes at det er en god størrelse til alle tre modeller :)

 • Reply Trine Lykke tirsdag 31. december 2013 at 09:35

  Rigtig godt nytår Mette.
  Tak for god inspiration til papkassehygge og lækre udsalgsfund, mad og børnetid i 2013. Jeg glæder mig til at følge med i 2014 også!

  • Reply Mette torsdag 2. januar 2014 at 20:30

   Det er jeg rigtig glad for at høre :) Rigtig godt nytår!

 • Reply Ida tirsdag 31. december 2013 at 16:11

  Kan altså ret godt lide din ide om en julegave til Mette fra Mette ;) Og i øvrigt rigtig lækre sager som gemte sig til dig under træet.
  Rigtig godt nytår, vi overvejede også kraftigt din lækre (og nemme) panna cotta.

  • Reply Mette torsdag 2. januar 2014 at 20:32

   Når man nu ikke tør risikere at den bliver udsolgt (hvilket den var blevet på Poppy Rose´s egen webshop), må man jo have en undskyldning for selv at købe fra sin egen ønskeliste. Ellers er der som regel ikke julegaver fra mig selv (i hvert fald ikke før udsalget ;).

   Og ja, det er nemlig super nemt og praktisk at panna cottaen og alt tilbehøret kan laves dagen i forvejen ;)

 • Reply Maiken torsdag 2. januar 2014 at 23:04

  Det var da også nogle overordentlig fine gaver du har fået. Jeg tror også jeg vil til at indføre en enkelt selv-gave. :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.