Børnetøj Graviditet & baby

Heldragter

lørdag 10. marts 2012


Norlie
// Wheat // Holly´s

Af hjertet tak for alle lykkeønskningerne :) De gør mig glad hver og en!

Vi er kommet godt fra start. Lillesøster er så sød og dejlig mild og tilpas. Hun både sover og spiser rigtig fint og sundhedsplejersken kunne i dag konstatere, at hun allerede har taget 100 gram på. Så dygtig, altså :)

Navnet er vist så småt ved at falde på plads. Far, Carla og Mormor er i hvert fald helt enige, men jeg er frygtelig vægelsindet og vil helst have et par måneder til at træffe så store beslutninger. Men jeg må nok hellere prøve at være lidt hurtigere til det denne gang. Ikke mindst for storesøsters skyld.

Stakkels Carla har været syg det meste af ugen. Først en nat med falsk strubehoste og efterfølgende forkølelse og høj feber, så vi har haft noget at se til og en lidt anderledes start på vores fælles barsel end vi havde forestillet os. Til gengæld har vi så været samme alle 4 og da Carla sover en del og ikke har ret meget appetit, har vi kunne lade dagsrytmen flyde lidt.

Egentlig burde jeg jo udnytte enhver chance til at snuppe et hvil, men jeg kan alligevel ikke lade bloggen ligge helt. Den er mit lille frirum. Så her kommer lige en meget simpel collage over mine yndlingsheldrager, som er hvad den lille sovetryne har været klædt i ind til nu. Dragten fra Wheat var kærlighed ved første blik, da jeg så den i butikken. Kvaliteten er super blød og lækker, og så er den virkelig yndig på i den helt sarte rosa farve med de bittesmå mokkafarvede stjerner og de små tunge-kanter (hedder det ikke det?). Den må på ønskelisten i den næste størrelse også ;)

Måske kan du også lide disse

13 kommentarer

 • Reply Marianne lørdag 10. marts 2012 at 02:23

  God bedring med Carla – og skønne heldragter til den lille, nye prinsesse :)
  Godt at hun allerede trives, men hvordan kan hun andet med den kærlige storesøster og med jer som forældre ;)

  • Reply Mette søndag 11. marts 2012 at 15:34

   Ååhr, tak! Det var meget sødt sagt :)

 • Reply Vibstjert lørdag 10. marts 2012 at 06:10

  Dejligt at lillesøster er nem, so far. I har da ellers fået hænderne fulde med sygdom oveni, god bedring til Carla:) Skønne heldragter, det har også altid været babyfavoritten her, uanset tider og prints skiften, synes jeg Holly, bare holder og holder, og jeg bliver aldrig træt af det print. God weekend.

  • Reply Mette søndag 11. marts 2012 at 15:37

   Tak :) Ja, Holly´s var også min storfavorit da Carla var mindre og jeg er lidt nostalgisk over at bruge det til lillesøster også.

 • Reply Majken lørdag 10. marts 2012 at 15:20

  Aiiii, Mette! Det havde jeg slet ikke opdaget :) Tusind gange tillykke med den fine lille mus. Håber snart Carla er på toppen, så i kan nyde den første tid.

  • Reply Mette søndag 11. marts 2012 at 15:38

   Tak Majken :) Carla er desværre slet ikke frisk endnu. Det er så synd for hende :(

 • Reply Christina lørdag 10. marts 2012 at 20:53

  Dejligt at I har fået en god start med bettefisen, trods Carlas sygdom.. God bedring til hende. Glæder mig til at høre et navn:-)

  • Reply Mette søndag 11. marts 2012 at 15:42

   Tak Christina :) Navnet er nu taget i brug og føles heldigvis helt rigtigt. Så må jeg se, hvornår jeg bliver klar til at afsløre det herude på “www”. Men jeg tror godt at du ved hvad det er ;)

  • Reply Christina søndag 11. marts 2012 at 19:28

   Arh nu er jeg spændt.. Men jeg tror godt, jeg ved det, når du skriver det på den måde:-)

 • Reply Lotte B tirsdag 13. marts 2012 at 10:23

  Åh! Kan godt huske det med navn. Heldigvis blev vores nr. 2 bare kaldt for baby i lang tid, så der vandt jeg lidt tid…havde nemlig totalt trip over at skulle vælge! (- selvom jeg nu ikke var så meget i tvivl…og det er I vist heller ikke…spændende!).

  Men – vil bare sige at hvis du gerne vil ha’ en hvid Hollys med sort kløver heldragt, så skriv mig lige en mail (lottebastholm@gmail.com). Ingen af vores er til heldragt, så jeg står med en “næsten som ny” i str. 98. Sender den til dig, hvis du vil ha’ den…(for nej – jeg orker ikke trendsales…)

  • Reply Mette torsdag 15. marts 2012 at 12:38

   1000 tak, det er rigtig sødt af dig. Men herhjemme er det Carla der bruger str. 98 og hun nærmer sig de 4 år, så hun bruger heller ikke heldrager mere. Men ellers mange tak for tilbuddet :)

 • Reply Ann-Sophie onsdag 14. marts 2012 at 23:06

  Uha, jeg har heldragten fra Wheat og selvom den er blød og lækker, så er stoffet revnet rundt om alle trykknapperne, fordi stoffet er så fint.. øvøv

  • Reply Mette torsdag 15. marts 2012 at 12:36

   Ja, det er desværre også allerede sket med vores. Rigtig ærgeligt, når den nu ellers er så fin og lækker…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.