Børnetøj

Ny vinterkollektion fra Noa Noa miniature

torsdag 17. oktober 2013

IMG_0219 IMG_0226IMG_0240

Jeg har været på shopping efter vinterstøvler sammen med Vigga i dag og kiggede også lige forbi Noa Noa, hvor de havde fået en rigtig fin ny vinterkollektion til babyerne med masser af skønt strik i lækre douce farver. Her om vintere synes jeg, at det er rarest bare med en uldbody og et par lune uldstrømpebukser til Vigga og så vil jeg gerne have en lille kjole eller bare en god trøje over. Det synes jeg er det mest praktiske og behagelige under overtøjet. Så er der ikke noget der skiller, eller bukseben der skal mases ned i støvlerne. Jeg har haft lidt svært ved at finde kjoler som jeg kunne lide og som ikke var alt for dyre til Vigga på det seneste. Men de her synes jeg er rigtig fine og til hhv. 299 og 199 kr, tør jeg også godt at give hende dem på i vuggestue :)

 

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Trine Lykke fredag 18. oktober 2013 at 07:12

  Den strikkede er virkelig fin.
  Vi har det på samme måde med den lille her hjemme, hun er altid i body og strømpebukser, tilsat kjole, shorts eller stumpbukser.

  • Reply Mette søndag 20. oktober 2013 at 22:49

   Ja, er den ikke fin? Jeg synes at den er endnu mere skøn på, og så kan den varieres lidt med forskellige bodyer under, med de trekvarte ærmer ;)

 • Reply Anita fredag 18. oktober 2013 at 10:13

  Uh ja, de er virkelig fine. Må da vist lige forbi NoaNoa – tak for tippet :)

  • Reply Mette søndag 20. oktober 2013 at 22:49

   Selv tak ;)

 • Reply Sidsel fredag 18. oktober 2013 at 15:13

  Hvor er det hele bare fint. Både min 4-årige datter og jeg er glade for NoaNoa Miniature, men vores smag er alligevel ret forskellig indenfor mærket: Jeg foretrækker det enkle og rolige (ala det du viser her), mens hun ikke kan få det storblomstret og flæset nok – heldigvis for hende deler hun smag med sin gavmilde farmor :)

  • Reply Mette søndag 20. oktober 2013 at 22:53

   Ja, det har du egentlig ret i. Deres kollektioner spænder gerne over både det enkelte til det mere kolonihaveagtige blomstrede look. Jeg så deres SS14 kollektion på CIFF kids i sommers, og den er altså også virkelig fin :)

 • Reply Signe // Copenhagen Kiddo søndag 20. oktober 2013 at 13:39

  Det er skønt ud, og lækre farver :)

  • Reply Mette søndag 20. oktober 2013 at 22:54

   Ja, ikke?! :)

 • Reply Birgitte torsdag 24. oktober 2013 at 12:24

  Fine kjoler Mette :-) Jeg vil selv ind og kigge efter strikkjolen til Filippa :-) Tak for tippet

 • Reply Lisbeth fredag 25. oktober 2013 at 22:33

  Den strikkede kjole ser fin ud!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.