Børnetøj krea

Simpel nederdel

onsdag 11. september 2013

IMG_9995a

Inspireret af nederdelen fra Zara, har jeg fået lyst til at gå i gang med at sy nederdele til pigerne (og måske til mig selv). Modellen er super simpel og så er den bare så fin på. Jeg har klippet to rektangulære stykker stof ud. Zikzakket hele vejen rundt langs de to stykker stof, syet dem sammen til et rør, lagt op forneden og til sidst syet røret på et bredt stykke elastik, som udgør linningen.

Selve linningen var egentlig grunden til, at jeg syntes at modellen var så simpel, men det var faktisk det eneste som viste sig at være lidt svært (for mig) at sy pænt. Mon ikke der findes et trick til at gøre det smart og pænt. Jeg giver det i hvert fald et forsøg mere, for jeg vil også have syet en til Vigga :)

Jeg ved ikke om man kan fornemme det, men stoffet har et svagt sølvskær, og jeg synes at den matcher den nye cardigan fra Norlie super fint :)

Måske kan du også lide disse

9 kommentarer

 • Reply Tenna torsdag 12. september 2013 at 08:11

  Jeg overlocker limningen på;)

  Den er blevet super fin med den brede elastik.

  • Reply Mette lørdag 14. september 2013 at 23:55

   Ja, det tror jeg også er vejen frem, Tenna :) Det ser også ud til at være sådan det er gjort på nederdelen fra Zara. Jeg skal bare lige have styr på overlockerfunktionen på min gamle symaskine ;)

 • Reply Østfronten torsdag 12. september 2013 at 10:33

  Pænt! Det skal klart prøves til Bean også.

  • Reply Mette lørdag 14. september 2013 at 23:55

   Cool! God fornøjelse med det :)

 • Reply Kat torsdag 12. september 2013 at 10:38

  Jeg laver også disse nemme nederdele, dog syr jeg løbegang og skjuler elastikken, og nogle gange med bånd foran midt på, som bindes som en sløjfe. Hay’s gavebånd er så fint at bruge, og super billigt, brænd enderne så båndet ikke trevler.

  • Reply Mette lørdag 14. september 2013 at 23:57

   Ja, der er mange forskellige muligheder. Man kan jo blive ved :) Det lyder også rigtig fint med en sløjfe. Men jeg kan egentlig godt lide det simple elastik og den kontrast det giver til stoffet :)

 • Reply Mette torsdag 12. september 2013 at 17:36

  Hvor er den bare vildt sød! :-)

  • Reply Mette lørdag 14. september 2013 at 23:57

   Mange tak :)

 • Reply DIY: Nem nederdel | Østfronten fredag 18. oktober 2013 at 22:05

  […] af Norlies cool nederdel og Mettes fine udgaver er her mit bud på en simpel, sej og institutions-venlig […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.