Børnetøj Graviditet & baby

Mini a Ture AW13

fredag 13. september 2013

Miniaturebabydreng

flyverdragt // hue // strikdragt // body // strikbukser

Mini A Ture har spurgt mig, om jeg vil vise nogle af mine favoritter fra deres shop og det vil jeg rigtig gerne. Jeg her et lidt nostalgisk forhold til Mini A Tures tøj, som har været blandt mine favoritter helt tilbage fra dengang jeg ventede Carla, og jeg tror faktisk ikke, at vi har haft en eneste sæson, uden et stykke Mini A Ture overtøj i huset siden at vi er blevet forældre :)

Denne sæson er jeg vild med påfugleprintet til pigerne og den koralfarvede babyfløjl. Deres stribede strik, som findes i dragter, bukser og cardigans til både drenge og piger, emmer af Mini a Ture og barseltid for mig, da det er styles som har rødder helt tilbage fra Carlas babytid. Og ja, så er jeg selvfølgelig vild med alt overtøjet! Vigga havde begge af disse to dragter sidste vinter, og jeg synes at de er så lækre begge to. Det er super smart, at der er lynlås mellem benene på dragten på den øverste collage, så den kan bruges både som flyverdragt og som sovepose efter behov. Og så er den store vamsede hætte på “kimino-dragten” jo bare alt for skøn :)

Tøjet kan købes på Mini A Ture nye webshop, hvor man også kan tjekke resten af kollektionen ud :)

MiniaTureBabypige

flyverdragt // hue // kjole // strømpebukser // overalls

(Indlægget er sponsoreret af Mini A Ture)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Ida fredag 13. september 2013 at 14:03

  Flyverdragten/køredragten på det første billede er også den, jeg har udset mig. Synes den er rigtig lækker, og samtidig smart, og med et lille januar barn forestiller jeg mig, at den vil være uundværlig. Især i den mørkegrå nuance.

  • Reply Mette lørdag 14. september 2013 at 23:38

   Det kan jeg godt forstå, Ida :) Jeg har den faktisk liggende i en stålblå farve og den er som ny. Men det er en str. L, så det kommer nok desværre ikke til at passe med jeres januarbaby…

 • Reply Mette søndag 15. september 2013 at 21:03

  Super lækkert tøj!

  • Reply Mette tirsdag 17. september 2013 at 21:54

   : )

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.