Børnetøj Små sko

Min nye sort?

lørdag 20. oktober 2012

Min nye sort (eller måske nærmere min nye rosa, når det kommer til pigerne ;) kunne meget vel være den flotte vinrøde-bordeaux-lilla farve.
Jeg har gjort mig (måske for) mange tanker og overvejelser omkring det svære valg af vinterstøvler til Carla i år. Vi er endt med et praktisk valg fra Ecco med Gore-tex og vigtigst af alt – glimmer! Forhåbentlig perfekte til børnehavepigen som både giver den gas i vandpytter, men samtidig insisterer på at have glimmer på hver dag! En ting har vi i hvert fald bemærket, glimmer giver streetcredit i børnehaven og det skal man altså ikke undervurdere :)

Heldragten fra Noa Noa miniature kunne jeg ikke stå for til Vigga. Jeg synes at farven emmer af efterår og også lidt af jul.

Vinglasset Perfection er en gave fra Holmegaard. Jeg drikker ikke selv ret meget rødvin, men jeg sætter pris på smukke glas.

Vores Børn har i denne måned lavet en Plus-udgave tilegnet Mor. Dejligt tiltag og ikke mindst rigtig hyggeligt at læse om Øglemor og hendes reptiler :)

Måske kan du også lide disse

10 kommentarer

 • Reply Øglemor lørdag 20. oktober 2012 at 20:51

  Oh, de har en fin farve, de støvler. Har ikke selv fået købt vinterstøvler til Øglen endnu, men hun har haft den selvsamme model fra Ecco de sidste to år og skal også have det i år. De er supergode til leg i sne og sjap, og de holder fusserne dejlig varme og tørre. Så: godt køb, hvis du spørger mig ;)

  • Reply Mette søndag 21. oktober 2012 at 21:41

   Uh, det er godt at høre. Og ja, det er altså en ret lækker farve :)

 • Reply Sidsel lørdag 20. oktober 2012 at 21:12

  Hej, jeg har ikke kommenteret før, men vil bare lige sige at de støvler tror jeg I bliver glade for. Vores søn havde nogle tilsvarende Ecco støvler (dog minus glimmer) sidste år, og de holdt sågar til flere ture i vaskemaskinen… I år har moren fået frie hænder og fulgt sit hjerte så det er endt med to par Angulus (http://engodting.blogspot.dk/2012/10/vinterklar-i-sidste-jeblik.html), men er godt nok lidt spændt på hvordan de klarer strabadserne i børnehaven – og de klarer næppe en tur i vaskemaskinen…
  Kh. Sidsel

  • Reply Mette søndag 21. oktober 2012 at 21:53

   Tak for din kommentar :) Hvor er det godt at høre at I har haft gode erfaringer med støvlerne. Og hvor er det nogle helt vildt fiine støvler du har købt til din datter :) Vi har haft Angulus de sidste år og dem har også været rigtig glade for. Men i år har jeg forsøgt at tænke lidt praktisk og økonomisk og ikke mindst følge Carlas glimmer-pigehjerte :)

 • Reply Mona Honnens lørdag 20. oktober 2012 at 23:19

  Flot, flot -vinrøde-bordeaux-lilla farve.

  Mona

  • Reply Mette søndag 21. oktober 2012 at 21:53

   Ja, ikke :)

 • Reply Louise søndag 21. oktober 2012 at 07:22

  Ecco er bare det bedste fodtøj til børn hilsen skodamen….;-)

  • Reply Mette søndag 21. oktober 2012 at 21:54

   Godt at høre fra en pro :) Vi har også haft Ecco til Carla tidligere og har været rigtig godt tilfreds med dem :)

 • Reply LilleTut søndag 21. oktober 2012 at 10:27

  de er bare så fede de støvler, var selv lige ved at købe dem, men købte den refleksgrå med neonpink stikninger i stedet :) Elsker bare ECCOs sko til børn :)

  • Reply Mette søndag 21. oktober 2012 at 21:55

   Jeg kiggede også på de grå med pink stikninger. Synes at de var rigtig flotter, men Carla var ikke i tvivl om hendes favorit ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.