Ikke kategoriseret

LUCKYBOYSUNDAY W13

mandag 2. september 2013

IMG_0354 IMG_0357 IMG_0360 IMG_0361 IMG_0434

Jeg har stadig flere nyheder, som jeg gerne vil dele fra Designing Scandinavia. Her LUCKYBOYSUNDAYs heartbracking nyheder. Mine favoritter: fortryllende Lucky Bubble med guldglimmer, klassikeren Bon Bon som er bedårende og uimodståelig i sart lyserød og gulvtæppet Sweet Tooth, som er et sandt kunstværk på gulvet.

Jeg havde haft et lille håb om, at en af mine favoritter fra de tidligere kollektioner ville blevet sat i produktion igen, men det var der desværre ikke udsigt til. Hun var en yndig sag med en sort-hvid stribet dragt og et fint pandehår, som mindede mig og Viggas babyfrisure :) Ved I hvilken en jeg tænker på? Jeg ved at der bor en hos Karla Bum Bum. Hvis nogen derude skulle ligge inde med et eksemplar på et fjert lager, er man velkommen til at sende mig en mail ;)

 

Måske kan du også lide disse

2 kommentarer

 • Reply Kira Trust mandag 2. september 2013 at 07:35

  Alt for skønt det hele <3 Sne kuglen må altså bare herhjem og bo!

  Mht. LBS dukken med pandehår, så ved jeg ikke hvilken en det er, men muligvis har de den med på lagersalg, så du kunne jo skrive og spørge dem, om de vil sælge dig den ;-)

  • Reply Mette torsdag 5. september 2013 at 11:48

   Ja ikke. Carla og jeg har også begge et crush på den ;)

   Jeg spurgte faktisk dem om, om de havde nogle liggende et sted, men det havde de ikke. Men elles er den lyserøde Bob Bon også et yderst værdigt alternativ. Måske i virkeligheden endnu finere ;)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.