Ikke kategoriseret

Single-mum…

onsdag 1. september 2010

Jeg er single-mum for et par dage og har fået besked på, at vi skal hygge os. Og det har jeg tænkt mig at tage alvorligt! Så der røg en Sarah Bernard kage (min første af slagsen, dog) med hjem fra ynglingsbageren. Men ærlig talt, den var temmelig vammel allerede fra første bid…
Ellers står der dej til crossainter i køleskabet (som single-mum dog ikke liige har nået at bage endnu, for hun faldt i søvn under putningen…), rester af Christinas crumble-dej i fryseren og jeg har planer om at prøve Ann-Christines biscotti.

Vi var en tur i skoven efter dagpleje i dag og Carla fandt små gule blomster, som hun kunne fortælle mig var smørblomster! Det er vel ikke for ingenting, at man går i natur-dagpleje under navnet De grønne spirer ;)
Hjemme igen, mens vi spiste blommer inden sengetid, fik jeg et: Det er hyggeligt sammen med dig, Moar. Åårh, jeg er SIKKER på, at vi nok skal sørge for at hygge os :)

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply midtimellem onsdag 1. september 2010 at 22:21

  Enig! Intet andet bageri kan hamle op med La Bonta! Mmm, den kage ser ellers også lækker ud…
  Vores bryllupskage var i øvrigt derfra, og jeg kan kun rose dem.
  /Ida

 • Reply davids engle torsdag 2. september 2010 at 05:50

  Hvor lyder det bare hyggeligt med bagning og børn. Rigtig god fornøjelse med resten af singletiden – og husk at tænde stearinglys:-)

 • Reply EN FUGL I HÅNDEN torsdag 2. september 2010 at 06:34

  Lyder bare hyggeligt Mette! Og ja, La Bonta er absolut også en favorit i vores familie. Både brød og kager er jo i den grad creme de la creme! ;)

 • Reply Christina torsdag 2. september 2010 at 08:53

  åh ja det lyder hyg’ligt.
  Og den der kage.. Måske er den vammel, men jeg kunne nu godt bruge en enkelt bid af den:-)

  Nyd singletiden. Selvom det er bedst at være to, kan det også være dejligt afslappende at være helt alene (må man sige det?!)
  -Christina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.