Ikke kategoriseret

S for sort…

tirsdag 17. september 2013

sort

strik Cos // kjole Cos // silkekjole Saint Tropez // Angulus Angulus // stiletter Ganni // Gardenia Gardinia

..strik, strømpebukser, støvler, silke og stiletter! Det er blevet efterår og det betyder, at der igen er fri bane for sort med sort på. Hurra! Det gør unægteligt det hele lidt nemmere ;)

Der er alt for mange fristelser lige nu. Her er seks af mine. To af dem har jeg ikke turde vente længere med. Og jeg tror egentlig bare, at jeg flytter ind i strikkjolen og Angulusstøvlerne, og tilbringer hele efteråret + vinteren i dem. Bedste køb længe :)

 

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

Måske kan du også lide disse

11 kommentarer

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo tirsdag 17. september 2013 at 22:35

  Hvor er det bare nogle pæne ting du har fundet. Jeg vil have det hele! Tak for inspiration :)

  • Reply Mette tirsdag 17. september 2013 at 22:43

   Selv tak :) Jeg vil også have det hele ;) Men det går vist ikke, med mindre pigerne kan nøjes med gummistøvler til vinter ;)

 • Reply FashPackSocialClub tirsdag 17. september 2013 at 23:19

  Rigtig rigtig fine styles! Det kunne godt gå hen og blive yndlingsting ;-)

  • Reply Mette torsdag 19. september 2013 at 22:44

   Ja, ikke? Det tænker jeg også :)

 • Reply Mette onsdag 18. september 2013 at 06:43

  Sikke nogle lækre ting! Gid jeg var rig!

  • Reply Mette torsdag 19. september 2013 at 22:45

   Gid jeg også var rig ;)

 • Reply guldlog torsdag 19. september 2013 at 20:22

  Haps, hvor er det pænt!! Havde faktisk allerede sidste vinter kig på både kjole nr 1 og støvler (eller noget der mindede meget om)…så må man godt, ik?? ;-)

  • Reply Mette torsdag 19. september 2013 at 22:48

   Ja, jeg havde også kig på en lignende kjole med læderlommer fra Cos sidste vinter, så jeg turde ikke risikere at jeg kom for sent til denne ;)
   Og JA, så må man gerne! ;) Jeg er allerede super glad for begge dele, så jeg kan kun sige go for it! ;) Støvlerne er helt uovertrufne at have på og fortjener faktisk et indlæg for sig selv. Måske sammen med en rabatkode?

 • Reply Gråt er godt : Carlas Café fredag 20. september 2013 at 23:10

  […] Sort er flot, men gråt er også godt ;) Dejlig douce og lidt mere afslappet. En læser af bloggen spurgte, om jeg ville dele lidt shoppe-inspiration omkring strik til “mor”, så her er lidt gråt og blandet, som jeg har set mig lun på :) […]

 • Reply Anne Kristine lørdag 21. september 2013 at 14:22

  Åh Mette, jeg elsker dine kollager! Jeg købte faktisk både kjole 1 og 2 for en uges tid siden, de er så fine! :-) De der Angulus støvler har jeg også kigget på, men har ikke set dem IRL. Lav meget gerne et indlæg om dem :) (Jeg gad godt se dem på med strømpebukser, det er altid mit evige dilemma at jeg synes nogle støvler for benene til at se lidt tykke ud :D )

  • Reply Mette søndag 22. september 2013 at 22:34

   Tak AK, det er jeg rigtig glad for at høre :) Jeg elskede altså også dine collager, men det er jo ved at være længe siden. Kommer der ikke flere igen engang?
   Jeg skal nok lave et indlæg om støvlerne i næste uge. De er altså virkelig helt fantastiske. Men jeg kan godt følge dig i det med at nogle støvler kan få ens ben (eller måske ankler eller lægge?) til at syne ben ;) Jeg har ikke tænkt over det med de her støvler, men jeg ville næsten også være ligeglad, hvis det var, for de er så fantastisk lækre at have på! :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.