Ikke kategoriseret

Efterår og dets forkølelser

lørdag 17. september 2011

Endnu et indlæg med billeder af weekendmorgenmad, – min favoritstund :)
Carla er sløj og forkølet. Hun lider af astmatisk bronkitis, så hver gang hun bliver forkølet sætter det sig som en grum, grum hoste. Det er så synd for hende, men det er også lidt synd for os, for det betyder at hun (og dermed vi alle tre), sover rigtig dårligt om natten. Hun har en astmamaske som vi bruger flittigt, men jeg vil så gerne kunne give hende noget supplerende som kan lindre hosten. Så igår købte jeg 5(!) forskellige slags halspastiller til hende. Og hun kan ikke lide nogen af dem… Men hun synes at de er sjove at dele ud af og så liige prøve at smage på et par stykker igen for at konstatere, at hun ikke kan lide dem ;)
I dag står den på afslapning og indendørs hygge. Carla ville bestemt ikke sove middagslur, men hendes far kan et snedigt trick med at læse historie så ualmindeligt laangsomt og keedeligt, at de nu ligger og bobler på sofaen begge to ;) Imens sidder jeg og overvejer, om jeg skal snuppe mig en nybagte æblemuffins, som står og frister nede i køkkenet, eller om jeg skal vente på at de to vågner. Svære beslutninger :)

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Heidi lørdag 17. september 2011 at 20:04

  God bedring med Carla. Og ja det er da synd for Jer alle :) nattesøvn er bare fantastisk

 • Reply Malene søndag 18. september 2011 at 13:00

  God bedring til Carla. Og tak for de fine EMU futter! De blev i går overleveret til en meget glad fødselar – og ikke mindst mor :)

 • Reply Maja søndag 18. september 2011 at 13:12

  God bedring til lille Carla. Hvis det var mig som havde nybagte æblemuffins, havde jeg nok allerede spist et par stykker :) Fantastisk blog, iøvrigt. Kh Maja

 • Reply Ugler i posen søndag 18. september 2011 at 16:26

  Uhmm.. æblemuffins.. Dem kunne jeg heller ikke lade stå! Jeg holder meget af dine søndags-morgenbords-billeder, der er sådan en dejlig stemning over dem. God bedring med lille Carla ;)

 • Reply Annchen søndag 18. september 2011 at 17:06

  Kan godt forstå det er en af dine yndlingsstunder – det ser altid lækkert og hyggeligt ud hos jer..;)
  Men stakkels Carla – godt hun fik en lur..:) God bedring med hende..
  KH Anne

 • Reply Mette mandag 19. september 2011 at 19:01

  Heidi – Tak :) Ja, vi fungerer nu engang bedst med nattesøvn, selvom vi på intet tidpunkt har været forvænnet med den, det sidste 3 års tid…

  Malene – Hvor er det godt at høre at de nåede frem. Og at fødselaren (og hendes mor ;) blev glade for dem.

  Maja – Tak :) Jeg endte med at vente på de to sovetryner og ærgede mig faktisk lidt over, at jeg ikke fik smagt muffinsene lune…
  Og tak for dejligt kompliment :)

  Ugler – Tak, det er jeg glad for at høre :)

  Anne – Tak, jeg kan også godt lide at hygge om morgenerne, selvom det jo samtidig skal gå lidt stærk, hvis ikke Carla skal have slugt sine højt-elskede havregryn med rosiner og være stukket af igen, inden vi er klar.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.