Børnetøj

Noa Noa Miniature SS14

tirsdag 13. august 2013

IMG_0074 IMG_0079 IMG_0087 IMG_0090IMG_0093IMG_0094 IMG_0100

Et andet show som jeg nød rigtig meget var Noa Noas 10 års jubilæumshow. Det var så uendeligt fint med lette sommerkjoler, stik, stråhatte og blomsterkranse i håret på de smilende modeller i gummistøvler og bare tæer. Pyntet op med prinsessen på ærtens eventyrseng, balloner og mormors kagebord og ikke mindst akkompagneret af akustisk guitar og Albertes sang, var det ren dansk sommeridyl og ærlig talt ikke et øje tørt.

Dette show kan I faktisk også se lige her, mens showet fra i vinters, med AW13 kollektionen, som kommer i butikkerne nu, kan ses lige her. Enjoy :)

Måske kan du også lide disse

ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.