Børnetøj

Little Trine Vestergaard

mandag 5. maj 2014

Trine vestergaard

1000 tak for den flotte modtagelse af Lille lykke! Jeg er meget taknemmelig for den opbakning vi har fået :) Jeg har haft travlt med at pakke forsendelser de seneste dage og er også så småt begyndt at købe nye varer ind til shoppen. Det er så spændende og jeg glæder mig så helt tosset til at arbejde videre med projektet :)

Jeg har glædet mig til at vise jer de her fantastiske cardigans fra Trine Vestergaards SS14 kollektion. Jeg var lige ved at dåne, da jeg skulle købe ind fra kollektionen. Elsker farverne og modellerne. Barbara modellerne til venstre er i ren bomuld, mens Little Polly og Pheobe er i en lækker uld- og cashmereblanding. Jeg har købt en Little Polly til hver af pigerne. Selvom de er i uld bruger vi dem hele tiden. De er rigtig gode i stedet for en jakke i de her lune forårsdage og ellers under forårsjakkerne på køligere dage. Jeg tænker også, at de bliver rare på kølige sommerafter og helt sikkert også fortsat ind i efteråret.

Nå ja, de findes også til voksne ;)

Nu er det ikke fordi at der skal gå ren reklame i den herinde. Men shoppen fylder naturligvis rigtig meget lige nu, og jeg er så begejstret for de varer vi har fået og har glædet mig til at dele dem med jer :) Men jeg glæder også til at få lidt mere tid til at blogge om de små hverdagsting igen. Det skal nok komme, det lover jeg ;)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Tenna tirsdag 6. maj 2014 at 08:55

  Jeg syntes slet ikke det er reklame! Det hænger jo fint sammen med din fine blog;)

  Trine Vestergaards cardigans er de bedste- jeg har aldrig set den blå version af cadiganen SÅ fin…

  • Reply Mette tirsdag 6. maj 2014 at 09:33

   Det er jeg glad for at høre, Tenna. Det er jo netop præcis det samme som jeg plejer at blogge om, men det kan hurtigt komme til at føles og opleves anderledes, når jeg henviser til min egen shop. Men sådan må det må det bare være ;)

   Og ja, den blå er så fin, så fin! Jeg skal virkelig styre mig, for ikke at komme til at købe hele lageret selv (skynd dig at snuppe den til Dicte! ;).

 • Reply FruThornholm tirsdag 6. maj 2014 at 09:56

  Åh de cardigans!! Jeg drømmer lidt, og måske jeg kan beslutte mig om noget tid.. Synes din shop er så lækker, og tænker slet ikke reklame – det er jo en del af dig og dit liv.

  • Reply Mette tirsdag 6. maj 2014 at 10:53

   Mange tak Stine. Det er jeg rigtig glad for at høre. Sådan ser jeg også selv på det :)
   Tænker du på cardiganen til dig selv eller Alma (eller mor og datter match? ;)

 • Reply Line Ruth tirsdag 6. maj 2014 at 13:44

  Hvor er lillelykke bare en fin shop og jeg deler virkelig din begejstring!
  De cardigans er simpelthen så flotte og synes det er dejligt at du også viser dem her på bloggen. De passer jo rigtigt godt ind i det univers her på bloggen også :)

  • Reply Mette tirsdag 6. maj 2014 at 21:08

   Kære Line. Det er jeg bare SÅ glad for at høre :) Mange tak!

 • Reply Camilla Tange Peylecke tirsdag 6. maj 2014 at 13:52

  ÅÅÅÅÅÅÅhhh hvor fint Mette !!! _
  Tillykke med webshoppen.
  Jeg har skyndt mig ind og støttet den, glæder mig til at følge med.
  knus og smil
  Camilla

  • Reply Mette tirsdag 6. maj 2014 at 21:07

   1000 tak Camilla! Blev så glad for at se dit navn dukke op mellem ordrerne :) Dejligt at vide du følger med.
   Din bestilling er sendt afsted, så jeg håber at den når frem til jer i morgen. (Jeg kan lige se den for mig til Frida – perfekt match! ;)

 • Reply Camilla // olinesmoe søndag 11. maj 2014 at 04:37

  Åhhh hvor jeg glæder mig til at modtage den stribede cardigan. Håber str 2 år passer. Kan næsten ikke bære hvis den ikke gør.

  Knus

  • Reply Mette søndag 11. maj 2014 at 12:35

   Det tror jeg helt sikkert at den gør, sådan som du beskrev hende. Er i kommet hjem? Så sender jeg den afsted i morgen. Sender dig lige en mail ;)

   God søndag til jer :)

 • Reply weird weight loss tips torsdag 5. juni 2014 at 03:43

  Well after these hours of construction you will be proud
  to store your tools and tool belt on your new well
  planned and designed workbench in your backyard shed or garage
  it will serve you well for years to come. Like Open Workbench,
  Open – Proj is free desktop software. Holmes says the pin is stuck and
  that it cannot be removed.

 • Reply ASDA mandag 16. juni 2014 at 13:46

  ” Proceeds from the song’s gross sales will advantage the charity Women’s Assist, which can help females and children who have been victims of abuse. Asda a subsidiary
  of Wal-Mart which has GMO totally free rules, and they will come to be Hershey’s distinctive
  retailer in the United Kingdom. She is quite into her religion so she understands how to get through a little something
  and just desires the appropriate close friends all-around her.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.