Børnetøj

Dance – Sofie Schnoor

mandag 5. august 2013

Petit AW13 Dance Petit AW13 Dance Petit AW13 Dance

Modeugen nærmer sig og denne gang er der et show, som jeg glæder mig ekstra meget til at se. Petit by Sofie Schnoor kommer nemlig med en ny DANCE linje, som en aktiv linje designet til træning af dans og gymnastik.

Jeg synes at det er en særlig spændende nyhed, da Carla er en ivrig gymnastikpige, og er blevet udtaget til et talentgymnastikhold, som hun skal begynde på her efter ferien. Vi er så pivstolte af hende og super spændte på hendes vegne, for hun ELSKER det og hun er så sej til det.

Her i ferien fik hun, fra den ene dag til den anden, også smag for dans, så nu står hun gerne i over en time foran spejlet og giver den gas med sine funky moves til MGP CD-samlingen. Det er en fest at se på (og at være med til ;), og vi bliver nok nødt til at overveje, om vi også kan klemme dansetimer ind i kalenderen :)

Jeg glæder mig til at se dance kollektionen og kunne godt have tænkt mig at se danceshowet sammen med Carla. Hun ville elske det! Men det tillader logistikken nu engang ikke, så hun får lov til at blive hjemme og hygge sammen med far og lillesøster.

Jeg har i øvrigt lidt mere inspiration til dans-/ballerina-/gymnastik tøj i arkiverne her :)

Måske kan du også lide disse

8 kommentarer

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo mandag 5. august 2013 at 21:38

  Det ser skønt ud. Jeg kan godt forstå, at I er stolte af Carla.Det er da super flot, at hun er blevet optaget i så ung en alder! Jeg gad godt se de moves ;) Min Vega starter til ballet her til efteråret. Jeg er spændt på at se, om hun bliver bidt af det. Men de fleste af pigerne på hendes stue går til det,så mon ikke de kommer til at hygge sig.

  • Reply Mette tirsdag 13. august 2013 at 22:00

   Ja, så kunne jeg ikke længere styre mig med at prale af hende herinde ;) Har ellers holdt den gående helt siden påske ;)

   Vi overvejer også at finde et dansehold til Carla. Enten ballet eller også skal det være noget lidt mere funky dans ;)

   Spændende om Vega bliver bidt af balletten. Jeg glæder mig til at høre mere om det :)

 • Reply foodMAD mandag 5. august 2013 at 21:58

  Ja, hvor er det super flot at hun er udtaget! Min Carla har kun lige fået smag for dans. Kollektionen lyder interessant. Glæder mig til at se mere!

  • Reply Mette tirsdag 13. august 2013 at 22:01

   Tak :) Og cool med endnu en danse-Carla ;)

 • Reply Østfronten tirsdag 6. august 2013 at 19:00

  Skønt med tøj til bevægelse! (Og stort tillykke til Carla – dejligt at få mulighed for endnu mere af det, man kan lide at lave)

  • Reply Mette tirsdag 13. august 2013 at 22:14

   Tak, Stine :) Ja, det bliver nemlig rigtig fedt for hende med nye udforinger og dygtige trænere (når hendes pylremor har svært ved at tåle, at hun står på hovedet i sofaen og laver halsbrækkende stunts på ribben under loftet i puderummet i børnehaven ;)

 • Reply Anita søndag 11. august 2013 at 22:03

  Hejsa.
  Håber meget at du kan og vil hjælpe mig med nogle ?
  Kan du forklare mig hvordan bloglovin fungere og hvordan man får gjort opmærksom på ens blog, at man kan følges via bloglovin?

  Håber at høre fra dig

  Hilsen en trofast læser, af din fantatiske blog

  • Reply Mette tirsdag 13. august 2013 at 22:17

   Hej Anita

   Jeg har faktisk ikke helt styr på hvordan bloglovin fungere. Men man ligger selv et billede med link til ens blog derinde på sin egen blog, hvis det er det du tænker på?

   Og tak :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.