Børnetøj

Zara baby

torsdag 4. juli 2013

ZaraBaby

Jeg synes at der er så mange fine ting hos Zara lige nu. Både udsalg og nye varer. Hermed et par (baby-) favoritter, som jeg egentlig godt kunne ønske mig både i str. lillesøster, storsøster og mor ;)

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Marina / cand.mor torsdag 4. juli 2013 at 11:47

  Hvor er den skøn, den lille jakke! Zara laver generelt enormt meget tøj, hvor jeg tænker “kan man få det lidt større?” :)

 • Reply Karen Nor Fabech torsdag 4. juli 2013 at 13:31

  Det er godt jeg kun har drenge, for det er godt nok fint. rigtig god dag.

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo torsdag 4. juli 2013 at 14:53

  Sikke nogle fine ting. De sandaler og den der quiltede jakke er da for skønne! Dem kunne jeg godt ønske mig i de store pigestørrelser også :) Men jeg synes faktisk de laver rigtig meget fint tøj til både piger og drenge i de store størrelser, så jeg skal ikke brokke mig. Og Marina, jeg tænker tit det samme som dig. Mon man kan passe deres største børnetøjsstørrelse? :)

 • Reply Nina torsdag 4. juli 2013 at 18:59

  Jeg har også luret på jakken – den er SÅ fin :)

 • Reply Maiken onsdag 10. juli 2013 at 09:25

  Det er også pæne ting! Vi kunne godt ønske os en Zara her i byen. :)

  Jeg har lige lavet en blå-blomstret quiltejakke til Ingrid, og det ser nemlig så fint ud…

  • Reply Maiken onsdag 10. juli 2013 at 09:30

   Jeg har i øvrigt også kigget langt efter en blomstret quiltejakke fra MILK Cph. som hedder Hella. Den er på 70% udsalg lige nu, så den kan købes til spotpris (hvis man ser bort fra den alt for dyre fragt) :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.