Børnetøj

Lille ballerina

mandag 7. november 2011
gymnastikdragt Soft Gallery // slå-om-bluse Gray Label // papirsbold FERM // ballerinaer Petit by Sofie Schnoor // hoddy sweat Gray Label // Sweat pants Petit by Sofie Schnoor // T-shirt Gray Label // ballerinaer Bisgaard

Carla begyndte i efteråret til både gymnastik og dans, og hun er vild med  begge dele! Ikke mindst fordi, at gymnastiktimen er en dejlig anledning til at mødes med bedsteveninden fra dagplejen, efter at de er startet i hver sin børnehave. 
Nu er det ikke fordi at jeg synes, at man nødvendigvis behøver at trække i strutskørtet som 3-årig danse-/gynnastikpige, men jeg har alligevel ikke kunne stå for gymnastikdragterne med det lækre ugleprint fra Soft Gallery. Så da jeg (eller vi ;) fik dragten i hænderne hos Olgas Oldebørn i fredags, kunne vi slet ikke hænge den fra os igen :)

Måske kan du også lide disse

12 kommentarer

 • Reply Christina mandag 7. november 2011 at 11:01

  Den gymnastikdragt har jeg også kigget på. Den er det perfekte alternativ til de lyserøde tylskørter, som vi BARE ikke ska’ ha’! Men jeg tror, at vi indtil videre holder os til leggings med shorts:-)

 • Reply Kreativista i Boligrum mandag 7. november 2011 at 19:19

  Fede klæder, jeg vil pludselig også være barn igen og få til gymnastik :-)

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) mandag 7. november 2011 at 19:41

  Hvor er det da bare nogle lækker gymnastikdragter – man skal da lige et smut forbi Olga’s

 • Reply Mette mandag 7. november 2011 at 20:33

  Christina – Det lyder nu også ret cool med leggins og shorts :) Vi har klaret os med strømpebukser, T-shirt og ballerinafutter ind til nu og det er også gået helt fint ;)

  Kreativista – Ja, ikke?! Jeg får også helt lyst til noget lækkert casual træningstøj selv. Jeg er sikker på at det ville gøre noget godt for min graviditetsyoga ;)

  Camilla – Ja, er de ikke bare fine?!

 • Reply Heidi mandag 7. november 2011 at 20:56

  Ihh hvor fint, vi går ikke til gymnastik mere, men sådan en dragt kan man da altid bruge

 • Reply Mette tirsdag 8. november 2011 at 14:29

  Det kan man i hvert fald, Heidi ;) Den er bare så fin på. Sådan lidt udringet i ryggen. Super elegant :)

  • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo onsdag 26. juni 2013 at 16:47

   Hej Mette,

   Undskyld jeg skriver igen, men du har ikke set min kommentar vel? Nedenfor :)

   • Reply Mette onsdag 26. juni 2013 at 22:19

    Hej Signe

    Du må undskylde at jeg ikke har fået svaret dig. Jeg kan godt forstå at du har forelsket dig i gymnastikdragten. Jeg elsker også det print, især i den rosa farve. Vi har stadig dragten (og faktisk også modellen med lange ben ;), men jeg tror faktisk stadig at Carla kan passe den og når hun vokser ud at den tænker jeg, at den skal gemmes til lillesøster :)

    Held og lykke med at finde en dragt. Holder du øje på TS?

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo onsdag 12. juni 2013 at 21:34

  Hej Mette

  Jeg har ledt efter denne her gymnastkdragt, men den er umuligt at få mere. Du har vel ikke stadig gymnastikdragten og vil sælge? Og i så tilfælde, hvilken størrelse er det?

 • Reply Dance – Sofie Schnoor : Carlas Café mandag 5. august 2013 at 21:06

  […] Jeg har i øvrigt lidt mere inspiration til dans-/ballerina-/gymnastik tøj i arkiverne her :) […]

 • Reply Stella tirsdag 19. august 2014 at 13:04

  Sælger du gymnastikdragten ? :)

  • Reply Mette fredag 22. august 2014 at 20:34

   Nej desværre. Lillesøster har overtaget den :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.