Børnetøj

New Balance

onsdag 15. februar 2012

Mere koral netop ankommet med posten. “Desværre” i str. 27,5 og ikke 39 ;) Vi har været rigtig glade for det par NB som Carla fik i fødselsdagsgave sidste forår. De sidder godt på hendes fødder, vejer næsten ingenting og er meget nemme for hende at tage på selv. Sidste forår blev de ret hurtigt udsolgte og der var ikke ret mange som forhandlede dem i børnestørrelser, så i år turde jeg ikke overveje så længe ;) Det ser nu ud til at der er flere forhandlere, som har fået øjnene op for de små New Balance i år, men da jeg ville købe dem hos Kalle Børnetøj (hvor de forhandler den her model, KE410, til kun 300 kr) var de faktisk allerede udsolgte i Carlas størrelse, så jeg skyndte mig at slå til hos Prinsesser og Pirater.
Nu står de klar som en del af en “storesøster-gave” til Carla og så er forårsskoene samtidig i hus. Snedigt, ikke ;) Så satser jeg på, at vi udvider samlingen med at par i min størrelse, når jeg skal ud og lufte barnevognen til foråret :)

Måske kan du også lide disse

37 kommentarer

 • Reply Camilla (Fru Millas Cupcakes) onsdag 15. februar 2012 at 13:14

  Hvor er de bare fede – det er vildt at man allerede nu skal tænke på forårstøj hvis man vil være sikker på at få det man gerne vil have.

 • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 13:20

  Ja, det er lidt en dum udvikling (ikke mindst med sko til børn) og heller ikke noget jeg normalt supporter. Men lige dem her måtte vi have og så faldt det jo ret godt sammen med, at vi stod og skulle bruge en gave til Carla ;)

 • Reply Maja_B_ onsdag 15. februar 2012 at 13:29

  De er så fede har lige købt et par i blå til JW…;)
  Hej fra Maja B

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:30

   Åh, de er også fine! Hvis dem jeg har købt til Carla skulle vise sige at være for store til C til foråret, må hun også have et par blå at starte på ;)

 • Reply Fru Thornholm onsdag 15. februar 2012 at 14:09

  Jeg har luret på de lyseblå til min datter, og tænker at jeg også hellere må slå til nu..

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:32

   Ja, måske. Er egentlig lidt ked af, hvis jeg nu bare skubber til tendensen til at “hamstre” en sæson forud, men på den anden side ville jeg gerne tippe om den gode pris hos “Kalle” :)

 • Reply Fru Schou onsdag 15. februar 2012 at 14:13

  NB laver bare de fedeste sneakers, jeg havde dem også som teenager, og har dem igen nu, det er bare TOP lækre sko:-) Heldige Carla…

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:33

   Ja, heldige Carla :) Og heldige dig. Jeg vil med i klubben til foråret!

 • Reply Tenna onsdag 15. februar 2012 at 15:35

  Dem har jeg også haft kig på- hvordan er de i str.? Tænker de er perfekte til børnehave, da de selv kan lukke skoen, er jo nød til at tænke praktisk;)

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:36

   Nu har jeg ikke prøvet dem på Carla endnu, da hun skal have dem som gave. Men de skulle efter sigende være meget små i størrelserne. Vi havde dem i str. 25 sidste sommer (hvilket vist var to størrelser over de øvrige sko hun havde), så nu har jeg købt dem i 27,5 til hende, hvilket jeg synes lyder helt “voksent” :) Du kan se målene på Prinsesser og pirater.

 • Reply Annchen onsdag 15. februar 2012 at 17:47

  Uhhh.. Dem har jeg også luret på nede i Prinsesser og Pirater (ligger jo her i byen;)
  De er så lækre – og jeg elsker farven. Tror også det bliver K’s forårssko – skønne og ikke så ‘baby-tøsede’..;)
  Kh Anne

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:37

   Ja, den ligger vist i Holstebro :) Og ja, det er en skøn farve!

 • Reply Groovymama onsdag 15. februar 2012 at 17:56

  Ja, de er så fede! Har også planer om at Wilma skal ha’ sådan et par (til Lunas konfirmation – parret med en tylnederdel og stribede legggings…:-)

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:38

   Uh, det lyder fint! Men med den konfirmationskjole storesøster skal have på, kan mindre da heller ikke gøre det :)

 • Reply Mie onsdag 15. februar 2012 at 19:25

  Tak for tippet. De er nu bestilt til Ida, så forårsskoene er hjemme til en go pris endda, da hendes størrelse (eller det jeg håber er hendes størrelse nu til foråret!) var hjemme i Kalle-butikken :)

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:39

   Selv tak :) Ja, det er altså lidt svært med størrelserne allerede nu… Jeg fik først en mail efterfølgende om at størrelsen var udsolgt, men håber at I er heldige med Idas størrelse. Det er nemlig en rigtig god pris :)

 • Reply Tine onsdag 15. februar 2012 at 19:26

  Hvem bruger 27,5? Jeg troede Carla brugte cirka 24!

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:42

   Ja, det er jo lige før at vi kan deles om en str. 27,5 ;) Men de er ret små i størrelserne (sidste år havde hun 25 i dem) og med en str. 26 ville hun kune have én cm i voksetillæg allerede nu. Håber ikke at de her bliver alt for store…

  • Reply Mette onsdag 15. februar 2012 at 19:47

   Men de ser vist også ret store ud på billedet, fordi de er så smalle…

 • Reply Filippas mom onsdag 15. februar 2012 at 21:02

  Ih Mette, det var et super tip! Tusind tak! Filippa skal klart have den korale. Ved jo fra mine egne at de er små i str., og har lige bedt dem om mål. Bruger Carla 1 nr. større end normalt i New Balance?
  Kærligst,
  Berit

  • Reply Mette torsdag 16. februar 2012 at 09:38

   Selv tak :) Carla har str. 25 i Angulus her i vinter og jeg har bestilt NB i 27,5, men hun har som sagt ikke prøvet dem endnu, da det skal være en gave + at det jo først er til forår at de skal i brug. Men Prinsesser og pirater oplyser målene på skoene :)

 • Reply Lisa torsdag 16. februar 2012 at 19:34

  Fik også lige “hamstret” selvom det er alt for tidligt. Købte 4 par, moderen skulle også lige have et par – de valgte selv farverne, Min dreng valgte de gule, de er virkelig også lækre. Jeg får selv de Koral;-)

  • Reply Mette fredag 17. februar 2012 at 08:41

   Du siger noget! Jeg havde slet ikke overvejet at de gik op mod voksenstørrelser. Men jeg tror desværre at 38 bliver lige i det mindste i NB til mig. Havde ellers været en super pris for et par sneakers! Men sikke en flok du skulle ud at investere i! Og din dreng bliver da for cool i de gule :)

 • Reply Anonymous fredag 17. februar 2012 at 18:03

  Hej, skulle netop til at skrive om drengefarver… disse er super fede, men måske en anelse tøsede til en dreng :( Hvilken farve ville du have valgt til en dreng på 6 år?? Jeg kan simpelthen ikke vælge, og han har ikke selv en favorit… hjææælp :)
  Kh Karina

 • Reply Mette fredag 17. februar 2012 at 21:19

  Hej Karina. Sikke da en “ære”, at du sådan spørger mig til råds :) Jeg tror at jeg ville vælge de mørkeblå med de gule detaljer. Jeg synes at de er cool og ikke mindst praktiske til en 6-årig.

  • Reply Karina lørdag 18. februar 2012 at 16:10

   Mange tak for dit bud :-) Du finder nogle super lækre ting, nogle gange skal de bare lige “overføres” til drengeting :-) Jeg har netop bestilt de mørkeblå sko til sønnike – han snakkede også lidt om de gule, som også er rigtig fine, men bare ikke helt så praktiske… Glæder mig til at modtage dem, og tak for tippet!

 • Reply gittep lørdag 18. februar 2012 at 21:35

  Hejsa
  Hvor er de fede:)
  Underligt at de har forskellige priser.
  De har også forskellige mål på størrelserne…
  Uha tør man bestille.. Hvordan er de i str?
  Gitte

 • Reply gittep søndag 19. februar 2012 at 07:12

  Hej igen
  Må jeg spørge hvor gammel din datter er?
  Min datter er lige blevet 5 i december og det ser ud til hun skal have skoene i str. 32. Det synes jeg lyder helt vildt:) og det står de svarer til i 6,5 i alder (målene og alder kommer frem når du vælger str hos Kalle børnetøj) Er jo også bange for at det er nogle “kæmpe plader ” hun får:)
  Hvad et din erfaring?? Håber du kan hjælpe lidt inden jeg bestiller:)
  Gitte

 • Reply Filippas mom søndag 19. februar 2012 at 10:04

  Gittep: Min datter er netop fyldt 5 år, og har fået dem i str. 33 :o) De ser ikke spor store ud, og sidder perfekt på hendes fod, så jeg behøver ikke lægge en sål i i starten, som jeg ellers havde overvejet. Jeg endte med at bestille hos prinsesser og pirater, for i str. 33 steg prisen alligevel til 399,- hos Kalle :o)
  God weekend :o)

 • Reply gittep søndag 19. februar 2012 at 10:29

  Hej filippas mor.
  Mange tak for dit svar. Må jeg spørge hvor lang din datter fod er?
  Det er jo helt vildt de små piger skal have så store størrelser:)
  Gitte

 • Reply Filippas mom søndag 19. februar 2012 at 10:45

  Det kan du tro :o) Filippas fod måler ca 19 cm. Hun havde str. 30 i sine vinterstøvler, men New Balance er kendt for at være små i str., også dem jeg har i voksen size :o)

 • Reply gittep søndag 19. februar 2012 at 11:47

  Filippas mor: mange tak, du har været til stor hjælp.
  Mine piges fod måler 18,5 så tar dem i 32:)
  Gitte

 • Reply Filippas mom søndag 19. februar 2012 at 15:38

  Det var sørme så lidt Gitte :o) Str. 32 er klart den rigtige str.

 • Reply Mette mandag 20. februar 2012 at 10:36

  Hvor godt at I kan hjælpe hinanden med størrelserne :) Det ender jo med at der går shoppe-forum i den herinde ;)

 • Reply Anonymous torsdag 23. februar 2012 at 10:52

  hej Mette

  Ved du om de har lavet den koralfarvede til voksne???? :-) for jeg vil da også have et sæt mor/datter new balance i koral :-)

  kh Anne

  • Reply Mette torsdag 23. februar 2012 at 21:18

   Det ved jeg desværre ikke. Men jeg håber det ;) Børnestørrelserne ser ud til at gå op til str. 38, men de er som sagt små i størrelserne…

 • Reply Forårsjakke med neondetaljer : Carlas Café tirsdag 26. februar 2013 at 21:35

  […] Jeg må lige vise jer Carlas nye forårsjakke fra COS som kom med posten i morges. Jeg er vild med neondetaljerne og så er den fantastisk lækker og blød i kvaliteten. Jeg ville ønske at den fandtes i min egen størrelse og jeg fortryder egentlig også en lille smule, at jeg ikke nåede at købe en til Vigga. Desværre er den allerede mere eller mindre udsolgt på netshoppen, men måske kan man finde den i butikkerne. Den ville i øvrigt have været helt perfekt sammen med Carlas NB fra sidste sommer :) […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.