krea Krea med børn

Nyt papkasseprojekt

søndag 26. maj 2013

DSC_8309

DSC_8314

Endnu et papkasseprojekt, som jeg viste på Instagram i fredags, hvor Carla havde sin nye ghettoblaster med til legetøjsdag i børnehaven. Carla havde en ide om at lave en rigtig musikafspiller, med rigtige ledninger og en rigtig mikrofon og rigtige knapper. Carla og Far lavede den inden sengetid mens jeg puttede Vigga i nattøjet, så det er altså ikke projekter som behøver at tage ret lang tid. Det er bare med at gribe ideerne og kaste sig ud i det. De to plastikdimser (den ene er en refleks ;) har Carla fundet på gaden, lidt imod vores gode vilje, men argumentet om, at hun skulle “bruge dem til sin Shane”, kunne vi ikke stå for.

Måske kan du også lide disse

4 kommentarer

 • Reply Signe/ Copenhagen Kiddo søndag 26. maj 2013 at 22:50

  Hatten af for jer… igen igen ;)

  • Reply Mette torsdag 30. maj 2013 at 08:36

   Haha, takker ;)

 • Reply Louise Hartmann mandag 27. maj 2013 at 17:54

  Hvor er det dog kreativt :)

  • Reply Mette torsdag 30. maj 2013 at 08:37

   Ja, de er virkelig gode til at være krea sammen, de to :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.