krea Krea med børn Påske

Påskekrea, en giraf og en hemmelig sut

søndag 24. marts 2013

DSC_6098 DSC_6101 DSC_6131 DSC_6139

Et par billeder af lidt søndags- og påskekrea. Carla har klippet gækkebrev og sået karse i kyllingekurv i børnehaven. Her til formiddag malede hun en giraf, som hun og far kreerede af en tom mælkekarton og køkkenruller.

Carla har flere gange talt om, at hun havde sutter et hemmeligt sted. Jeg har ikke rigtig tænkt nærmere over det, havde vist bare forestillet mig, at det var en af hendes dukkesutter hun mente. Men da vi skulle bruge maling fra hendes Shane kuffert, var kuffertens indhold absolut hemmeligt for mig. Jeg lover at jeg ikke kiggede (med vilje) og så alligevel var der noget mistænkteligt der fangede mit øje. To af Viggas gamle sutter, – snuppet, gemt og bevogtet i kufferten i al hemmelighed. Efter frokost blev der pludselig så underligt stille, og inde på værelset fandt jeg min lille, store pige, sovende i Viggas tremmeseng med sut i munden, haha :) Min lillebitte babypige, som fylder 5 år inden vi får set os om. Av altså!

Måske kan du også lide disse

6 kommentarer

 • Reply Cecilie - makwerk mandag 25. marts 2013 at 07:19

  Nååårh, store lille pige:-)

 • Reply Karen Elisabeth... mandag 25. marts 2013 at 08:13

  Århh… Hvor er det bare den kæreste lille historie :0)

  Jeg gjorde faktisk det samme i nogenlunde samme alder – Det var dog barnevognen jeg var kravlet op i… Og det tog min mor et par timer før hun fandt mig ;0)

 • Reply PernilleW mandag 25. marts 2013 at 13:46

  Årh, hvor er det sødt! Hendes eget lille skatkammer… Jeg finder også af og til Mini Tvittens sutter gemt hemmelige steder inde på Tvittens værelse;)

 • Reply Marina / cand.mor mandag 25. marts 2013 at 19:27

  Nårh altså <3 Hvor er det sødt…

 • Reply FruThornholm mandag 25. marts 2013 at 20:30

  Hvor er hun bare sød! :-)

 • Reply Sine torsdag 28. marts 2013 at 07:40

  Herligt! Er selv (med børn) helt vild med Shanes Univers.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.